Benim bir oğlum var bir tane daha olcak artık son beşik diye adlandırdım ve düşünmüyorum allah isteyenlereversin diyorum ya siz ??????
2 tane istiyoryz bitane yolda inşallah diyeride 3 yıl sonra
Bence sonra bi daha yaparsn o da kiz olur belki kizim daha 3bucuk aylik eger olurda bi kaza olmazsa o 7 8 yasina kadar düşünmüyorum ondan snra insallah bi de oglum olur
4 tane istyrdm hep ama iki tane kizim var suanlk hic dusunmuyorm RABBIM olmayanlarada versin
Ben Allah izin verirse 3 tane düşünüyorum maddi durumumm daha iyi olursa 4 5 de olabilir ama kızım daha 4 aylık o büyüsün ondan sonra
Ilk kızım oldu o sancilarla bir daha son dedim kucağıma aldım annelik duygusunu tattım sonra kızım bir yaşına gelince ikinciyi istedim sonra rabbim bir kiz daha lutfetti kızım çok huysuzdu gece uykusu hiç yoktu bir daha mi asla dedim sonra rabbim bir kez daha nasip etti şimdi kızım dört günlük yine diyorum yeter artık rabbim isteyenlere versin diye ama bu sefer tedbir büyük olacak insallah
Suan ilk bebisimize hamileyim bi tane daha olur zaman sonra insallah 2 tane makbul
Ben birdahaki düşünmem oğlum yeter diye düşünüyorum
Bi kızım var Allah nasip ederse ilerde bi evladimiz daha olsun isteriz kız erkek hic farketmez iki tane yeter biz tedbirimizi alirız gerisi Allaha kalmiş bisey
1,440,289 soru
23,677,821 cevap
310,033 kullanıcı