0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Herşeyi kafama çok takıyorum. Kaynanamla konuşmuyoruz eltimle konuşmuyoruz hepsi onların sorunları ama benim de sürekli bu olayları hep kafama takıyorum büyütüyorum yemek yaparken sabah kalkarken gece oğluma kalkarken. Yani sürekli hep bir düşünce içindeyim. Neden böyle ben niye hep böyleyim falan diye düşünüyorum bun huyundan vazgeçemiyorum nasıl aşarım bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(8,907 puan) tarafından
Ben tam tersiyim hiçbir şeyi kafama takmam biriyle görüşmüyorsam o kişiyi unuturum aklıma bile gelmez
(943 puan) tarafından
Ne kadar guzel
(8,907 puan) tarafından
Biraz karakter sanırım ben önceden de böyleydim yani sonradan oluşan bir şey değil
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben hic bir seyi takmam kafama kuzu❤️ canim kiymetlidir .Olumsuz , Ruh emici insanlardan da uzak dururum ❤️☺️ burda bile oyle insanlarla yazismiyorum djhdhd dusun ehehhe ❤️

Vurdumduymazim .Sen de öyle ol ☺️
(943 puan) tarafından
Ne güzel bende öyle olsam keske
tarafından
Bu hayatta seni uzen insanlarla arana mesafe koyacaksin ☺️❤️ bir kere geliyoruz bu hayata.
Mutlu , huzurlu , hayat dolu olmak varken neden sacma salakk insanlari takip moralimi bozayim djhdhd :D

Cahille sohbeti kes demisler .Kes gitsin ❤️☺️
0 oy
tarafından
Ayy bendensin olay açıklığa kavuşana kadar kafama takarım kendi kendime kurarım konuşurum çok isterdim takmamayı eşimle az bi tartışsak sabaha kadar uyuyamam uyku girmez gözüme takıntıdan
(943 puan) tarafından
Ay aynı ben
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ayni ben valla  bende kaynana kayinbaba olucak kişiliklerle konusmuyorum kendime yapilan haksızlığa  tahammül edemiyorum zamaninda sustum hakkimi savunmadim konusmadim icime attim tartışmada en son patladim o gun bu gun ben niye bu zihniyetteki insanlara iyi davrandim iki canli halimle yemek yaptim hizmet ettim herseylerine olumlu ilimli oldum niye ayak uydurdum onlara neden çirkef cazgır bi gelin olmadim diyorum. Ev işi yaparken hep kendimle konuşuyorum daha sinir gicik oluyorum onlara unutamıyorum  çünkü. Kötü oldun mu daha cok seviliyosun ama şu hayatta gelinde olsan bu boyle bunu anladim iyi niyetli saf temiz kalpli ilimli olmak yaramiyo kaynana kayinbabaya 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zeynom_65 (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 592 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
25 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (9,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,789 soru

24,610,865 cevap

364,074 kullanıcı

...