0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İkinci bebeğim doğduğunda Allah nasip ederse oğlum da 1 buçuk yaşında olacak. İkiz bebek arabası alsam mı kullanışlı olur yoksa ayrı ayrı iki tane mi olsun veya bir tane yeter mi oğlum yürümeye başlamış olur inşallah iki üç ay küçüğümü pusette taşısak sonrasında oğlum heryere yürüyebilir mi? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz ayrı iki araba kullanıyoruz nasılsa ikisi ile birlikte ben tek başıma bi yere gidemiyorum. O yüzden. 1. Arabamızı oğlum 3 ayliktı joie literax 3 aldım baya büyük sağlam bi araba. Şimdi kızımı ona koyuyorum. Yeni arabamız da baston ama küçük değil babyplus taxi
tarafından
Oğlun kaç aylık acaba ne zamana kadar kullanır ki arabayı kaç yaşına kadar
tarafından
Kızım doğduğunda 13 aylıktı şimdi kızım 7 oğlum 20 aylık. Benim bu joie olan arabayı en az 3 yaşına kadar garanti kullanır. Baby&plus da öyle ikiside küçük araba değil. Biri baston öteki ortadan ikiye katlanıyor.
tarafından
Anladım. Biri baston olunca daha pratik ve kullanışlı olur belki. İkiz arabaları çok ağır ve zor olur gibime geliyor
tarafından
Ben teklisini zor kullanıyorum ciftlisini o yüzden hiç düşünmedim. Yalnızım da yani o yüzden tek başıma bir yere gitmek için araç gerekiyor. O da şimdilik yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ikiz arabası al canım ama yanyana olan değil önlü arkalı olanlardan al çok rahat edersin uzu  bir mesafe vs gidecek olsan yürümez oğlun en azından bi parka bahçeye çıkacağım zaman at arabaya çıkar çok kolaylık olur senin için 
tarafından
Ya onlar kullanışlı mı arkadaki bebek önünü göremez gibi saçma gelmişti bana
tarafından
Yanlardan görür ha ne olacak büyüğü ona koyarsın küçüğü arkaya küçüğün dünyadan haberi olmaz uzunca bir süre zaten yanyana olanlar çok geniş oluyor heryere sokamazsin rahat süremezsin ama önlü arkalı olanların kullanımı daha rahat
0 oy
(496 puan) tarafından
Bence dha doğmadıysa acele etme araba için canım bi doğsun duruma göre bakarsın ilk kızımda eşim sevmediği için almadı arabalara almıyolar ben nereye gidersek kanguruda taşıcam dedi ve dediğini yaptı kimin arabasına bndirsem de kızım sevmedi zaten tek oldgundan kucağıma alıp çıkıyodum bi sıkıntı olmuyodu şmdi 2. Geliyo ilkim 2.5 yaşnda bebek arabasına ihtiyacı yok ama bebekle birlikte ikisini biri elimde biri kucağmda zapdedemem diye düşünüdrüyo ancak zaten kış bebeği olucağıniçin mecbur kalmadıkca dışarı çıkmayız ben bunu biliyorum o yzden almıyorum duruma göre yaza doğru bakıcam ihtiyaç duydugumu hissettiğim anda alıcam bakalm nasip 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Tek arabayı sürerken insan zorlaniyo 2li olsa daha zor olur ya bnce tekli araba al oğlun naslsa yürür ozamana kadar eee bebeğinde arabaya koyarsın en azından rahat gezersin 
0 oy
tarafından
Oğlum 20 aylık kızım 8 aylık 1 tane bebek arabam var onuda eşim eskici eskiden getirdi kızımı arkaya oğlumu da öne oturtuyom işimi görüyor 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hayır canım yürüyemez oda küçük olicak daha benimkileron arasida 16aydi ben ikiz arabası aldım ve çok rahat oldu ikisi içinde biri yatar bı oturur .ama iki araba olmaz yanında biri olması lazım kim sürecek onu ikiz arabasıyla tek başına da gidebilirsin
tarafından
Canım tek başıma çıkmıyorum zaten eşim oluyor yanımda. Sağol. Ağır olmuyor mu ikiz arabası? Seninki önlü arkalı mı yan yana mı yoksa
(2,330 puan) tarafından
Önlü arkaliydi ama ben kullandım baya çok iyi oldu ikisi içinde çünkü büyük olanda kuvuk oluyor aslında yuruyemiyom uzun yollarda yani biz ikinci el almıştık büyüyünce ikiside sattık yin evi baskasina
tarafından
Önlü arkalı iyi oluyor mu ya arkadaki çocuk hiçbişey görmez ki yazık :))
(2,330 puan) tarafından
Öne büyük olanı oturtuyordum küçüğü arkaya ztn cogunlukla uyuyordu  küçük olduğu için ve büyük olan bakinmak istiyo ön o yuden .arka olan daha rahat yolda giderken yer kaplamiyor evet az uzun ama yan yana olanda dah iyi bence .yanlardan yoruyor yine arkadakide
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ❤
0 oy
(931 puan) tarafından
Ikiz arabası al bence yan yana olandan hem çok kullanışlı  hemde ilgilenmesi daha kolay oluyor canım iki tana ayrı ayrı kullanmasın 
tarafından
Sağol canım öyle yapacağım sanırım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 125 göst.
0 oy
11 cevap 235 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 63 göst.

409,534 soru

12,309,849 cevap