0 oy
282 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından

Kızlar 2. Sezeryanımı olacak 33 yaşındayım. Eşimi ikna edersem tüplerimi bağlamak istiyorum. Tüplerinizi bağlattıktan sonra bir sorun yaşadınız mı adet dönemleri falan nasıl geçiyor. Bir de bağlandığından nasıl emin olabilirim. Ağrı falan çok oluyor mu? Menopoza erken giriliyor diyorlar aslı var mı? 

13 Cevaplar

0 oy
(12,279 puan) tarafından

2 yıl oldu bağlatali  âdet günlerim kısaldı sadece 

Epidural anestezi ile sezeryan olursan anlarsın ameliyat hane bildiğin yanık et korkuyur :angel:

(564 puan) tarafından
Ameliyattan sonra sezeryan ağrısı dışında çok ağrı yaptı mı
(12,279 puan) tarafından
Hiç ağrı yapmadı niye ağrı yapsın ki öyle bir ağrı olmaz çevremde kaç kişi bağlatti
-Reklam-
0 oy
(7,664 puan) tarafından
Hükmü bilmiyordundur belki diye hatırlatmak istedim bağlatmak haram canım . 
(12,279 puan) tarafından
Evet sağlık durumu hariç günah
(564 puan) tarafından
Biliyorum canım ama eşim hiç dikkat etmiyor benim de hamilelik lerim çok zor geçiyor. Hep spiral le uğraşmak istemiyorum bir de korkuyorum kalırım diye
0 oy
(851 puan) tarafından
Annem beni doğururken bağlatmis 27 yaşındaymis şimdi 50 yaşında hala menopoza girmedi
0 oy
(122,990 puan) tarafından
bende baglatmak istiyorum bekliyim
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Annem 39 yasinda bağlatti hala menopoza giremedi 53 yasinda 
0 oy
tarafından
Bende istedim ama hem yasim cok ufak olduğu için vazgeçtim birde menopoza cok gec giriliyomus yada hic girilmiyomus
(12,279 puan) tarafından
Annem girdi  kız menepoza
tarafından
Ben hiç raslamadim cevremde hiç yok öyle bana meltem hanim demisti kadin dogum uzmanim ama yasim 20oldugu icin baglatmami istemedi iyiki baglatmamisim belki ilerde bi tane daha yaparim :D sonrasi kismet
0 oy
tarafından

Ben tüplerimi bağlattım benim karnımda hem yapışıklık vardı 3 sezeryan ben bide mide küçültme ameliyatlıyım Zaten Doktor demeden önce ben düşünüyordum Bana Doktor da söyledi bağlatman lazım senin için tehlikeli olur karnındaki bebeklerde de gelişim tam olmuyo dedi bende bağlattım 

0 oy
(4,181 puan) tarafından
Benim Komşum  bağlattığı  halde 4.ye hamile kaldı. Üstelik  haram canım. Başka  yöntem  bul derim.
(564 puan) tarafından
Bağlattığı halde kaldı mı gerçekten mi Allah Allah o da mı kesin Bi yöntem değilmiş ya çok şaşırdım hiç duymamıştım.
(4,181 puan) tarafından
Onun da 3m down sendromlu kesinlikle istemiyorum  artik bakamıyorum  dedi bağlattıydı o da ona guveniyordu 4. Ye hamile olduğunu  öğrenene kadar. Valla canım alacak nefesi varsa her türlü kalıyon  doğuyor.nasip kismet.
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Annem 35 yaşında 4.sezeryan esnasında bağlattı çunku artık hamile kalmaması gerekiyordu
0 oy
tarafından
Doktorumdan bende istedim sezeryan olayım bağlayın dedim bağlamam spiral takarım dedi tanıdığımızın arkadaşı bağlattığı halde hamile kaldı o yüzden fazla ısrarda etmedim doktoruma 
0 oy
tarafından
Yengem bağlanttı 3 sene oldu geçen senede 5. Çocuğu doğurdu yani ona rağmen hamile kaldı 
(564 puan) tarafından
Ben bilmiyordum böyle riski olduğunu o zaman spiral taktırayım yine ne gerek var
0 oy
tarafından
Ben baglatt8m canım ucumcu çocuk artık çok zorlanıyorum. Hem maddi hem manevi artık yeter dedim. Sen dikkat etsen esin etmiyor yeter ddim 4. De olursa kafy8 yerim. Allah bunlara can sağlık versin. 

Bı ağrım olmadı sadece üçüncü olumca toparlandım biomiyorum niye iki haftada anca toplandım 

Ama iki ay adetim çok geldi şimdi düşene bindi doğum yapali 5 ay oldu canm. Çok geldi derken lekelerim falan uzun sürdü adet sonrası
0 oy
tarafından
Bn 25 yaşındayım özelde baglattim 2 çocuğumu doğum yapınca şuan ikinci reglimi görüyorum biraz ağrım oluyor önceden olmazdı ama suanlik bı sıkıntı yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
23 Haziran 2023 Aile kategorisinde Glcnm (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 331 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 959 göst.
22 Aralık 2021 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,017 göst.
20 Aralık 2021 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,507 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,543 cevap

36,631 kullanıcı

...