0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her pazar mutlaka bir yere gidiyor hiç demiyor kızı hazırla sende hazırlan birlikte gidelim dıe ben deyincede arabam yok nasıl götürecem diyor bıktım artık bu adamdan

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynısından bir tanede bende var bıktırdı beni artık ağzını yüzünü cirmalayip hasat edesim geliyo ümüğünü sıkıp üstüne oturmak istiyorum öyle bir dehsetle sınır oluyorum artık 
tarafından
Bende sinir oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu civarda yürüyüş yaplım yeterli de 
tarafından
Çıktı gitti canım
tarafından
Sen al çocugunu yürüyüse parka cikar onsuzda cikabilecegini bilsin
tarafından
Yakınında park yok ki canım
tarafından
Yürüyüs yapın markete gidin cnm
0 oy
tarafından
Araba bahane valla benim eşimin arabası var ama 2.5 yıldır 2 kere dışarı çıkmışızdır 
tarafından
Aynen öyle kuzum bahane
0 oy
(82 puan) tarafından
Malesef bizde hiçbir yere çıkmıyoruz ne hafta içi nede hafta sonu ama Eşim de iş olmadığı zaman yanımda oturur tek gezmez
tarafından
Bu tek geziyor
(82 puan) tarafından
O da ayrı bir saçma da işte erkek kafası bazen akil sır ermiyor bosver bacım sende al kızını parka falan git yürüyüş yap kafanı dağıt
tarafından
Hiç bir yeri bilmiyorum
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Sen de çocuğu kocana bırak tek başına gezmeye git bir gün bakalım nasıl oluyomuş
tarafından
Hiç bir yeri bilmiyorum ki nereye gidecem gitsem bile kızım ben gelene kadar çatlar bensiz 5 dk durmuyor
0 oy
tarafından
O cıkınca sende kızını hazırla kızınla beraber cık. Gelme saatınede o geldıkden snra gel haberde verme . Geldıgnde arar sorarsa sen gezdırmedın bende kızımı aldım ben goturdum dersn 
tarafından
Hiç bir yeri bilmiyorum ki
tarafından
Dısarı cıktıgın zaman evınızın yolunu tekrar bulamıycak kadr blmıyomusun canm. Cık dolas kafeye felan gıt kızınla snra gerı gel evıne o adama muhtac olmadıgını anlasınkı sıze deger versn bırz
0 oy
(108 puan) tarafından
Ağzına okuycam bu adamların en sonunda bazen diyorum  ki ne salakmısım evlendim huysuzum önde gideni **** oluyorum. Nefret ediyorum bazen ondan  Uyumsuz  dağınık amele sanıyorum bazen kendimi sonra bağırınca da. Gunah kocaya laf söylenmez..    Dengesizleeeer benimki de  yatıyor   
tarafından
Evin hizmetciyim canım evi temizle ütü yap yemek yap çocukla ilgilen akşam oldu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 99 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 526 göst.
27 Ekim 2020 Aile kategorisinde Miglena (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 399 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu