0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Sezaryan kac dakika suruyor ve süreç nasıl ilerliyo bilgi verirmisniz kısaca kizlar

12 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm nasil gectigini anlamiyosun.hic meraklanma
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
10.30 da girdim 10.40 ta çıktım çok kısa sürüyor 
(78 puan) tarafından
Belden yapılan iğne çok acıyor mu
tarafından
Benide 5 dk içinde hazırladılar koluma serumu sonra sondayı taktılar. Ameliyathaneye soktular. Oğlum 7 dk sonra çıktı. Beni de 8 9 dk içinde dikip gönderdiler :) şip şak oldu vallahi
(4,697 puan) tarafından
Doktorun tecrübesi mi demeliyim bilmiyorum uyuşturdurlar yattım ellerimi tuttular sakin ol dediler tansiyonum baktılar doktor kesiyormuş farkına bile varamadım çocuğu hemen sarıp foto çektik Bi baktım doktor eldiveni çıkardı bitti mi dedim bitti dediler çok kısa sürdü dedim bana güldüler
(4,697 puan) tarafından
Belden yapılan iğne acımıyordu ama çok eğdiler sırtıma batırdılar dediler hissediyor musun dedim ki evet bir sıvı akıyor tamam dediler uzandım hemen konuşuyorduk hemşireyle tansiyonun çok iyi dedi ve çocuğu çıkardılar oğlum onlar vurmadan ağladı orda senin çekeceğin var bu bebekten iğne yere düşse uyanır dediler öylede oldu
(5,373 puan) tarafından
Hey maşallah ben 6 35 de bayıldım orda saat vardı zaten odaya çıktığımda 9 du saat
0 oy
tarafından
30 yada 40 dk bitiyo hemen
tarafından
30 40 dk mı. Fazla değil mi kuzum. Benim oğlanı 7 dk çıkardılar. Beni de 8 9 dk da dikip çıkarttılar :)
(78 puan) tarafından
Rekor sende vuslat:)
tarafından
Gidip doktorun elini mi öpsem ne yapayım bilemedim :D
tarafından
Yok kuzu 12 de girdim 12 40 da ciktim ben cevreminde genelde o kadar surede cikti
0 oy
(15,869 puan) tarafından
30 -40 dk falan canım hiç strese sokma kendini anlamıyorum bile ❤️
0 oy
tarafından

Gelip seni alıyorlar. Ameliyathane ye girmeden kağıtlar imzalanıyor. Sonra ameliyathane ye geçiyorsun.  Belden aşağı uyuducaksa. Kucağına yastık veriyorlar hafif eğimli o yastığa sarılıyorsun iğneyi yaptıkları gibi yaptırıyorlar. Güzelce batikon banyosu yapıyorlar  sonra kesip biçip alıyorlar. Basında narkoz Dr seninle sürekli sohbet hâlinde oluyor. Benim oğlumu hemen çocuk Dr aldı. İlk muayenesi yapıldı. Getirdiler gördüm hemen yoğun bakıma alındı 2 gün önlem amaçlı tutuldu. Geldi.  Sonra bir süre beklme salonunda kalıyorsun. Odana gönderiyorlar 

0 oy
tarafından
Cnm hic arastirma sadece kolay oldugunu bil. Yarim saat surmustu benim. 3. Gun iyilesmistim.
0 oy
tarafından
Epidural oldum iceri gir igneyi yap cocugu al beni dik cikar 1 saat surmustu.
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Kızım 15 dakika da aileme verilmiş ama ben 30 dakika sonra çıkmışım 
0 oy
(979 puan) tarafından
Benim ki uzun sürms gece 1.30da grmişim 2yi 5gece kzm olmş 3e çeyrek kala ckmısım. Nrmalde ne kadar sürüyr blmyrm ama. Spinal yaptlar ama uysma olmadı yapmayn ddm. Snra gnel anestzi yptlar  hcbsy hatrlmyrm mslef
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Önce soyun ameliyat önlüğünü giy dediler sonra ultrasonla baktı son kez hemşire bebeğin başı aşağıda mı diye sonra sondayı taktılar sedyeye yatırıp götürdüler ameliyathaneye belden uyuşturcaklardı 2 kez vurdular uyuşmadm sonra yat dedi genel yapcaz karnına bacaklarına fln baticon sürüyolar sonra damar yolu açıp narkoz verdi bi de hava şeyi varya ağza tutulan onu tutcam derin nefes al dedi zehir gibi bi tadı vardı saat sabah 6 35 di tam küt bayıldım tabi :) oğlum 7 de çıkmış annemlere vermişler ben 9 da çıktım canm odaya benimki niye bu kadar uzun sürdü bilmiyorum ama ben ayılıncada çok beklettiler beni ya odaya almadılar hemen serum vs yapmadılar Allah yardımcın olsun inşallah 
(116 puan) tarafından
Ozelde mi oldu devlettemi
(5,373 puan) tarafından
Tıpta canm eğitim ve araştırma hastanesi profesör girdi ameliyata
0 oy
(9,242 puan) tarafından
10da girdim 15dk sonra bebeği aldılar yarım saat sonrada odadaydim.
0 oy
(5,273 puan) tarafından
40 dk sürmuş esim oyle demisti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nurrsa (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 312 göst.
0 oy
65 cevap 1,367 göst.
0 oy