Bnm eşim yurt dışında calışıyor 20 gunde bir ewe gelır, bnde 35 haftalık hamıleyım ve 16 aylık kızım war hamıleliğim cok zor gecıyo ewde yalnızdım, annm aradı bıze gel eşin ewde yok zaten en azından kızına bakarız bıraz rahat olursun falan dedı bnde eşimden izin alıp gıttım 6 gece orda kaldım sağ olsunlar hem kızıma baktılar hem hiç bir şey yaptrmıyorlardı. Kaynanamlar torunlarını özlemiştir dedım bugun onlara geldım 2 3 burdada kalayım eşimin gelmesı yakın ewe gıderım dedım görümcem kapıda bana resmen saldırdı kaynıma onu ewe götr burya gelmesın dedı neden dedım senın burda ne işin war ewıne gıt dedı neymiş torunlarını onlara gosteemıyormşm eşim benı zorla burya getırıyormş onları ***** yerıne koyuyormuşm varsa yoksa annenın ewı hep orya gıdıyorsın falan dedı.. Cok zoruma gitti bnde sana hesap vermk zorunda deılm dedım sebeplerım wardı o yüzden gelmedım dedım. Sonra kaynıma dedım benı ewe bırak istemıyorsa gelmem dedım kaynım bırakmadı gıdeyım neyse içerı gectık hala soylenıyo bn sesımı cıkarmadım kızımı uyutmaya gıttım başka odaya bi döndüm eşyalarımı kapının önüne koymuş ewe gıtmem için.. Gene bişe dıyemedim eşyaları gerı getrdım oturdum kaynanamların gelmesını bekledm şuan kaynanamlardayım kaynmdan başka kımse olanları bılmıyor içten içe kahr oluyorum benı kovduğu halde gıtmedım sırf eşimin hatrı için ve benle konuşmuyo bn burdayım dıye de içerı dahi gelmıyo benı gormemek için bıde sürekli bnle kavga eden biridr bnde saf gıbı hıc bir zaman kendımı savunamıyorum.. . Canım cok sıkkın nolur benı rahatlatın bıraz