Hanımlar benim eşim çok sinirli birisi ona test olan herşeye sinirlenir 3 yıllık evliyiz
Bugün ablam doğum yaptı ve onun yanında olmak istedim hastanede bizim arabamızın muanesi yapılmadığı için telefonda amcasının arabasını almasını istedim dükkandan o da yoldayım geliyorum dedi kapattı
Eve geldi suratım asik kızartma yapıyorum ablam benim herseyimde yanında oldu kendi arabamız kapının önünde yatıyor hgs li yollardan geçmeyiz parasız yollardan geçiş yaparız yinede gidelim dedim yok yarın amcamın arabasıyla gideriz dedi bende kendi ailene gelince gidiyoruz hiç bisi olmuyo benimkine gelince gidemiyoruz sesini sustum küfür etti ağzına geleni saydı tm gidiyoruz yolda polis çevirirse o zaman gösteririm sana dedi küfür etmeye devam etti
Gitmiyorum bi yere sen hadimi çok aştın Abini arıyorum ona anlat derdini dedim (babası yok)aramiycaksin dedi iyice dövdü olay büyüdü bi şekilde geldi abisi eşime bağırdı çağırdı sen karına sürekli vuruyosun yeter artık falan dedi biraz konuşup gitti eşimde onlardan sonra yatıp uyudu ne yapiyim ben şimdii biktim 4 4 lik istiyo herşeyi olmasa sinirleniyo beni çok bunaltiyo