15 tatilde annemle kardeşim gelecek seviniyorum karşılıklı kahve içip sohbet edecek birileri olcak evimde , gurbette olduğum için özlüyorum. Ama her geldiğinde kavga edip gidiyor :(( burnumdan geliyor herşey . Umarım yine öyle olmaz torunu oldu artık benimle kavga etmekten utanır heralde. İnsanın annesiyle anlaşamaması ne zor. Ben birşey yapmıuorum kendi huysuz biraz :(( psikolojik sorunları da var.
Öyle canım ya napcaz annelrimiz benim annem 1 saatlik yakınımda mesela anne canın ne istiyorsa onu yapayım diyorum yap işte bişeyler diyor yapıyorum neyse sonrada şundan da mi yapsaydik diyor. Yapalım diyorum istemiyorum diyor artik anladım bişeyi yama diosa bilki yapmamı istiyor =) herseye kiriliyor suan annemdeyim geldigimde dedi senden bişey istedim vermedin dedi çok şaşırdım istese neden vermeyim anne valla unuttum deidm hep unutuyon zaten dio Allah biliyor elim çok açıktir. Üzüldüm bende valla açıkçası kaynana git arada hiç gitmiyon dio neyse gidiyorum ordayken arıyor hihh kaynanasindaymis diyip kapatıyor Napcagimi şaşırdım =)
Kendi bilerek yapmıyorsa boşver canım. Hasret gider. Allah korusun bsy olur dersin ki olsa da kavga etsek
Rabbim şifa versin inşallah sende biliyor sun huyunu alttan al biraz sonuçta annen
Torundan gozu seni falan hic gormez bence :))
Bu kadar anlasamiyosanz bu donemde gelmesi sagliklimi ki .
Şimdi galiiiii artık torunuyla ilgilenir seni gözü görmez. Onunla sakinleşir . İlaç gibi gelir . Sende demişsin psikolojik sorunları var diye. Fazla takılma sağlık sorunu olmasa demez diyerek düşün.
1,493,461 soru
24,401,127 cevap
350,136 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın