0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (505 puan) tarafından

Kizlar geçen bahsetmistim esimin amcası korona oldu aile olarak delta varyanti Allah rahmet eylesin amcamızi kaybettik bugün :(:(. Bugün cenazesi vardı eşim amcasidir tabi herşeye koşsun yapsın çok mutlu olurum emek versin tabi ama dikkat et dedim hamileyim 2 yaşında kızım var. Eve geldi sordum cenazi mezara o koymuş yüzünü felan açmış yani yakın temas kurmuş eve geldi duş aldı ama inşallah bişey olmaz :(

15 Cevaplar

+1 oy
(5,221 puan) tarafından
duş kurtarmıyo mLesef bende eve gelir gelmez duş almıştım ama oldum. inşallah bişey olmaz uzak dursun bikaç gün 
(505 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun canm yaklasmadi zaten uyudu biraz inşallah bsy olmaz
(5,221 puan) tarafından
sizinde başınız saolsun bu arada allah rahmet etsin
(505 puan) tarafından
Aminn canm çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım. Ama eşinin davranışı büyük rahatlık ve cesaret, sonuçta bulaşıcı bişey Allah korusun 
(505 puan) tarafından
Valla bilmiyorum kaynanam felanda dikkat etmez oraya da gidiyoruz sürekli inşallah bulaşmaz
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Eşin keşke o kadar haşır neşir olmasaydı.. delta varyantı çok çabuk yayılıyor. Umarım birşey olmaz.. Başınız sağolsun 
(505 puan) tarafından
Allah razı olsun canm çok sağol inşallah bsey olmaz canım
0 oy
tarafından
Insallah canim benim ağzını falan sirkeli su ile çalkalasin,bol bol limonlu su içsin 
(505 puan) tarafından
Söylerim canm çok sağol
0 oy
(122,901 puan) tarafından
koronadan ölenleri devlet gömmuyomuydu yani mezara gorevliler indiriyodu esinizi dezenfekte edin giyimlerini cope atin
tarafından
İlk zamanlar öyleydi ama sanırım artık öyle yapmıyorlar artık
(505 puan) tarafından
Normalde öyle ama sordum kimse bı yasak getrmemis öyle dedi canm kıyafetlerini makinaya attım duş aldı kolonya ile dezenfekte etti kendini
0 oy
tarafından
canim kusura bakmada esin amcanin yerine mezara gireymis bukadarda bencillik olmaz ki
tarafından
hata yapmis kuzum ya insallah olmaz bile bile lades demis belkide olmaz insallah iyi dusunelim iyi olsun sen genede cok temas etme esin ayri yatsin bi kac gun
(505 puan) tarafından
Uzak duruyo şimdilik valla korkuyorum bu şeylerden zaten soğuk almış gbiyim genzim yaniyo sabahtir o da eklenirse tam olur :(
tarafından
allah koruru insallah dua et
(505 puan) tarafından
Ediyorum valla tedirginim bı kaç güne belli olur galiba
tarafından
aynen canim
0 oy
tarafından
Esin olene gorevini yapayim derken hayatta olanlara haksizlik yapmis resmen Allah rahmet eylesin
(505 puan) tarafından
Aminnn canm inşallah bsey olmaz canm galiba haklisn
tarafından
İnşallah Rabbim korusun sizide evlatlarinizida
(505 puan) tarafından
Aminnn canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Delta varyanti cok değişik bisey yaa Allah göstermesin bizjm binada biri oldu baya agir atlatti gecenlerde duzelmis kapıda karşılaştık kadının yüzü simsiyah olmuş şok oldum valla.. cigerlere nasil bi etki ediyorsa artik.. aman dikkat edin
(505 puan) tarafından
Ayyy deme kız öyle :(((( Allah şifa versin tüm hastalara inşallah bsey olmaz canım
0 oy
tarafından
Delta varyantı aynı ortamda soludugun havadan bile baulasor yalniz bilgin olsun . Bide yüzünü açmış yakın temas kurmuş adamın ölme sebebi delta zaten . Allah eşine akıl fikir versin ama %80 olucak yani üzgünüm . Siz dikkat edin bari bol bol meyve falan yiyin gerekirse maskeyle dolaş evde Allah korusun hamilesin bebeğin var ya. 
(505 puan) tarafından
Zaten bağışıklığın çok düşük canm liseye kadar hep bronsittim oturduğum yerde nefes nefese kalan biriyim kilolu da değilim bu sabahtan beri genzim yaniyo gogsum çok agriyo yorgun gibi inşallah bsey olmaz valla ben çok korkuyorum bu koronadan Eşim çok titiz biri korona çıktı çıkalı maskesiz dışarı çıkmaz gelir işten el yüz değişme elbise değişme felan kolonya ve dezenfektan kullanır 2 saat sonra bizle muhatap olur. Cenazede niye öyle yaptı anlamadim
tarafından
Valla inşallah olmaz ama delta gerçekten ağır geçiyormuş yani . Bide bünyem zayıf. Diyorsun amcasına görevini yapmaya çalışırken sizi hiçe saymış en yapmaması gereken yerde ihmal yapmış .
(505 puan) tarafından
Evet canm eğer kötü hissedersem doktora gider test veririm önlemimi alırım canim çok sağol Ilgın için
0 oy
(796 puan) tarafından
Eldiven kullansaymis birde maske 4 beş tane taksayms cnm ya çok geçmiş olsun inşallah bulaşmamış
(505 puan) tarafından
İnşallah canm inşallah çok korkuyorum valla yok sadece maske vardı
0 oy
tarafından
Coronadan ölenlere yakınlarını yaklaştırmıyorlar normalde gecen arkadasim babasını kaybetti yüzünü bile göstermediler dedi  topragida kepceyle attılar dedi
(505 puan) tarafından
Normalde öyle oluyo ama bu sefer bsey dememişler canm eşime sordum bizde vardık dedi
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Basiniz sagolsun canim. Ama eşinden bir kaç gün uzak dur derim nolur nolmaz. Dus ise yaramıyor.
(505 puan) tarafından
Öyle yapıyoruz şimdi gitti tekrar söyledim aşkım dikkat et diye inşallah canm Allah razı olsun
0 oy
(11,678 puan) tarafından
Vallaha bacım delta İn maskeli bile gectigi soyleniyor. Uzak dur kocandan
(505 puan) tarafından
Uzak duruyorum canm  ama ne yapsa da geçer aynı ortamdasin sonuçta nefes aliyosun inaallah bişey olmaz canm
(11,678 puan) tarafından
Maske tak canım gebesin. Yani esinin de tetbirsizligi
(505 puan) tarafından
Tamam canm dikkat ederim çok sağol ilgın için
0 oy
(547 puan) tarafından
Devlet bi ara cenazeleri teslim etmiyordu falan simdi bu kadar boslamislar mi?eger cenazeyi tealim edeceklerdiyse bastaki vefat eden insanlar neden gariban gibi gomulup kireclendi?

Esin keske kariamasaydi cunku hamilesin yani Allah korusun
(505 puan) tarafından
Evet ne bilim canm benim bildiğim başkaları görevliler gomerlerdi bu sefer böyle olmamış galiba. Haklsn canm acisindan galiba ne yaptığını bilemedi sanirm
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım ama eşinin bu yaptığını kesinlikle onaylamiyorum karısı hamile olan adam şu hareketi hiç yapar mı yani 
(505 puan) tarafından
Valla yaptı canm dikkat et dedim sabah gderken gece de üstüm açılmış burnum akiyo genzim yaniyo inşallah koronaya çevirmez :( çok sağol Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 241 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 175766 (318 puan) tarafından soruldu