0 oy
291 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında olacak 20 eylül.

Tuvalete baslaıdk ben klozete kapak aldım oturuyor sıkıntı yok.. Ancak sık sık gitsek de hep dısarı yapıyor 1 hafta oldu 1 kere wc ye yapmado..3 4 dk sonra dısarda yaoıo.. Bu durum normal mi.. Sık sık soruyorm.. Daha konusmuykr ama anlaması var.... Erkenci. Mıyım 

Kiş gelmeden aradan cıksın istedim. 

Ama bilemedim yoruldum sil yıka devam mı edeyim bırakalım mı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Basladin birakma derim biraz cekersin maa zafer senin olur 
(41 puan) tarafından
1 ay sürer mi
tarafından
Yani suredebilir onu bebenin keyfi bilir :)
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bende merak ediyorum birisi detaylı anlatsa ne iyi olur
(12,269 puan) tarafından
Canım sormak istediğin bir şey varsa sor 4 velede eğitim verdim ☺️☺️
(14,164 puan) tarafından
Abla şimdi oğlum 17 aylık bez i görünce kıyamet koparıyor doktora sordum başla eğitime dedi konuşuyor ama kelimeleri anlaşılmıyor bana nasıl anlatacak mesela tuvaleti gelince ya nasıl başlayacağım hiç bir şey bilmiyorum lazimlik aldım öylece duruyor o bana bakıyor ben ona :D ne biliyorsan anlat işte ben hiç bir şey bilmiyorum çok araştırdım ama yine de bilmiyor gibiyim :D
(12,269 puan) tarafından
Post paylaştım canım bak istersen
0 oy
(7,319 puan) tarafından
25 aylıkken başladım, 4 ay bitti 5 aya başladık şükür hepsini lazımlığa yapar oldu, dona çok yapardı 3 ay donlarını elimde yıkayıp serdim:((( 

Allah'ım çokça sabırlar versin biz annelere inşallah ☺☹️
(7,319 puan) tarafından
29 aylık a başladık bu ay :) ciddiyetle sabırla canım.
(152 puan) tarafından
Tuvalet için hic acele etmeyin 2.5 yaşını gece dursun ben ilk cocugumda çok zorlandim erken başlamıştım 3.5 yaşına kadar anca oldu şuan ikinci cocugma o hatanı yapmiycam
(3,896 puan) tarafından
Ben vaktini bekledim 3 yaşina dogru başladim 1 ayda öğrendi.
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimi yaşla olmaz cnm.. çocuğun hazır olup olmasıyla alakalı .kasları gelişmediği sürece tutamaz zaten ben 3 yaşına kadar bekledim arada denedim baktım hala yok bir gün kendiliğinden yaptı .bir haftada tuvalete yapar oldu..hemde hiç dışarı yapmadı ne gece ne gunduz ..
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Altını ıslattığı zaman fark etmesi lazım canım eğer fark etmiyorsa fark ettir 

Aaaaa bakkk islattin gördün mü  falan de 

Ve erken değil bence önce sen yap tuvalete çiş sesi gelsin ve bakkk cisssss cisssss de ses gelirken ne yaptığını fark etsin 

Yaptığı Zaman alkış la sürekli 

Sakin kızma 

Başkası nin yanında çok tepki verme 

Ben eğitim verirken kızımı sadece Kendim le muhhattap ettim bana odaklanmasını sağladım 
0 oy
tarafından
Konuşmuyoken zor olur diye biliyorum ben canım çişinin geldiğini söyleyebilmesi lazım ki tuvalet eğitimi verebilesin bi tanıdığım çocuğu 4 yaşında konuşmuyo doktor tuvalet eğitimi veremezsin demiş denemiş ama olmuyo söyleyemediği için kız veremiyo eğitim annesi. İlk başta konuşmaya ağırlık ver bence tuvaletim geldi çişim geldi diyebilsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 495 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,014 soru

12,369,553 cevap

42,300 kullanıcı

Kategoriler

...