0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Gülsek mi ağlasak mi??

Gun gectikçe M.Ö sine döndüğümüze yemin edebilirim.

Papatya koydugum yerde popoo var ,resmen acik.

Hey Allahim ne gunlere kaldik sjsjsjsjjs 

Bunu da  alirlar simdi milyon dolarlara :D 

Noluyo insanlara ?? Nedir bu kendini bilmezlik.

Tovbe ya gulmeyim diyorum ama bi gulme tutuyo jahsjsjshsh 

Salakk salakkk isler .

16 Cevaplar

0 oy
(122,624 puan) tarafından

yanliz popoda popo haaa okkaliymis :D

tarafından
Jsjsjsjsjsjs ayyy kuzuuu gorunce bu gercek olamaz dedim  gercekmis :D guzelim mona Lisanin namusuyla oynandi su an shshhsh
-Reklam-
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Tövbe yarabbim daha neler göreceğiz 
tarafından
Ay her gecen gun bi anormallik jsjsjs millet gercekten kafayi yedi
0 oy
tarafından
Tabiki sanat eseri öyle herkesin harcı degil kıçını acmak sjsjsjjs heykelini dikmisler hatunun sjsjsjj
tarafından
Jsjsjsjsjsjs gunumuzdeki sanat eseri anlayisi sjjsjs :D ❤️ ah Mona Lisa .Namusunla oynadilar hshshs
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Insanlığa format atmak lazım 
tarafından
Kesinlikle kuzuu .❤️
0 oy
(4,330 puan) tarafından
Tövbeler olsun ya daha neler sanatı ne hale getirdiler artık Antalyada da altın portakalda göğsü açık çıplak heykellerle dolu idi her yer şaşırmıyorum o yüzden artık canım 
tarafından
Ayy evet Antalyada yasiyorduk biz .Orda cok normal karsiliyorlar boyle seyleri.Malum turistler ustsuz denize girdigi icin.Midem kalkti
(4,330 puan) tarafından
Aynen canım biz de alıştık ve inan ben kendim kapalıyım ama çok açık görüşlü Bi insanımdır kimsenin giyimine karışmam ama son zamanlarda antalyada giyim konusunda o kadar abarttılar ki 12 13 yaşındaki kızlar neredeyse çıplak geziyor ya o kadar üzülüyorum ki etrafta bu kadar kötü niyetli sapık insan varken yani normal bulamıyorum eskiden şort vardı ama şimdi bildiğin şort değil çamaşır gibi poponun yarısı dışarda üstüne sütyen gibi Bi büstiyer falan ne diyeyim bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten
0 oy
tarafından
Tövbeler olsuuuun
0 oy
(14,673 puan) tarafından
Alırlar valla bu devirde bunu bile alırlar 
tarafından
Alirlar kuzuu alirlar jsjsj salakklarr :D
0 oy
tarafından
Popo detayı hoş değil ama geri kalan detay çok hoş işçilik efsane şerifem . Taştan şeffaf eşarp yapmış adamlar 
tarafından
Askimmm orasi guzel cidden ❤️☺️
tarafından
Popoyu acmasaymis şahane bı sanat eseri olurmuş sanirim monalisaya rakip yapmış bunu anladığım kadarıyla
0 oy
tarafından
Sanat icin soyunurum hahahaha
0 oy
tarafından

Ne yazık ki hiç iyiye gitmiyo sonumuz :ermm:

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kim yapmış la bunu 
0 oy
(4,685 puan) tarafından

Buna izin veremem. :angry:

0 oy
tarafından
Yaa benim el sanatları hocam İtalya'ya gitti diyor ki Hz. Davud heykeli yapmışlar adını unuttuğum bir kilisé de. Hz. Davudun çıplak poz verdiğini sanmıyorum diyor ama adamın orasindaki kıllara kadar yapmışlar.
0 oy
tarafından
mona lisa bacım bunları görse mezarında ters döner ama modern sanat diye iki üç çiziğe milyonlar ödüyorlar. ona göre bu çok çok iyi. 
0 oy
tarafından

Canlı bir modelin 360 derecelik görüntüsünden oluşturuldu diyor kiz:O Bu pozu veren bir manken ve o mankene bakarak bunu yapan bir heykeltıraş,Biri benim karşımda bu pozu verse döverdim kiz herhalde:D:D

0 oy
(2,826 puan) tarafından
Bize göre değil ama onlara göre öyleymiş :D

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 420 göst.
7 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Selimin annesi (9,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 517 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu

404,707 soru

12,123,367 cevap

36,478 kullanıcı

...