0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (748 puan) tarafından
Anneler cocuklrınızı devlet anaokuluna gönderdiniz mi yaş sınırı ve maddi kuralları nelerdir bilgisi oln bana anlatabilir mi?

4 Cevaplar

0 oy
(45,018 puan) tarafından
Benim kızım 6 yasinda özel ana okuluna gidiyo seneye 7 yaşında 1. Sınıfa baslicak
(136 puan) tarafından
72 aydan buyukleri erteliyemiyolarmis galiba oyle yaziyo bu arada tesekkurler
(45,018 puan) tarafından
Tam olarak ay yıl nedir
(136 puan) tarafından
Mayis 2016 dogumlu seneye anasinifina gondermek istiyorum
(45,018 puan) tarafından
Bak canim Google gir okul yaşı hesaplama yaz ilk başta çıkana tıkla MEB.sitesine ait oraya çocuğunun gün ay yıl olarak yaz hesapla de sana yazılı altında yaziyo bak ordan ben yaptım çocuğunuz 71 aylık birinci sınıfa kayıt ettirmemiz gerekiyor ama yazılı imza olede bir yıl ertelenebilir diyo biz yazılı imzayı eşim verdi şimdi sorun yok seneye birden baslicak
(136 puan) tarafından
Tamam canim cok tesekkurler
-Reklam-
0 oy
tarafından
60 aylıktan küçükleri almıyorlardi galiba
(45,018 puan) tarafından
Benimki 71 aylık kız ana okuluna gidiyo
tarafından
Kız küçükleri dedim zaten seninki büyük :D
(45,018 puan) tarafından
Valla fena gribim artık okudugumuda anlayamıyom sjsjsj
tarafından
Abo bu havada kım getirdi onu hiç cekilmez
(45,018 puan) tarafından
Kız hepimiz dokuluyoz ilk eşim oldu korona sandık test verdi negatifti muane oldu usutmus çok asıri soguk su içer o sonra oglan dustu arkasina kız sonra ben çocuklar şimdi iyi ama benim burun gitti tıkalı valla kafama vuruyo oda
0 oy
(818 puan) tarafından
Cnm benim oglumda mayis 2016 dogumlu hesaplayinca seneye 72ayi dolmus oluyo ve 1nci ainifa gitmesi gerekiyo bende o yuzden mecbur bu yil verdim anasifina 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Yaş ve maddiyat okuluna göre değişiyor belli bir kural yok. Milli eğitim alt ve üst sınır fiyat belirliyor okul da bu aralıkta tutuyor fiyatı. Yaş da okuluna göre değişiyor. Mesela benim arkadaşım 800e verdi devlete 2 çocuk 1600.temizlik ve kırtasiye listesi oluyor ne kadar tutarsa. Arada da ihtiyaçlar istenebiliyor
(748 puan) tarafından
Kızım ocakta 36 aylık olacak ve ben seneye gndermeyi dusunuyorum maddi açıdan zorlanırmiyım diede dusunuyrm cunku kira iki cocuk cok zor gecim .ama kiziminda boyle bir aktiviteye ihtiyaci var yasitlarindan cok onde ilerliyor ve ben yetemiyorum artik ona her gecen gun daha farkli ugaslar istiyor.peki aylık olarakmı bu ıcretler yani bu ucret disinda kirtasiye listesi ve arada ek ihtiyaclar
(1,292 puan) tarafından
Kırtasiye sadece başlarken ama arada ihtiyaç olursa ister olmazsa istemez. Yani isteyen de istemeyen de var. Daha düşük ücretli okullar da var. Bulunduğun yerde bir araştır. Yarım gün olanlar daha uygun

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 104 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 434 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Olacakmi bilmem (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Papatya43 (574 puan) tarafından soruldu

414,053 soru

12,461,934 cevap

46,752 kullanıcı

Kategoriler

...