Eşimle bir ortamda tatli tatli minnos bakismalarla tavladik birbirimizi jsjsjsjs Numarami istedi .Veremem dedim jsjsjsjs neyin gururuysa bendeki bi saattir bakisiyon zaten ."O zaman ben yazip geliyorum bekle dedi" bi peceteye yazdi verdi elime peceteyi jsjsjsj Neyse yazmadim bayagi bi sonra aamannn yaziyim nolcak dedim Yazdim .Adimi sordu ben de "ŞERİFE " Yazdim sjjsjsjshsh Neyse yazistik falan .Gorusmeler , flort basladi. Artik cok samimi oldugumuz bi donemde sey dedi Hani sen bana ismini yazdin ya o sirada yikildim dedi shhshshshz Yanimda da arkadas vardi ney kanka ismi diye sordu .Ben de soyleyince " gecmis olsun kardesim ,Allah kurtarsin" demisti shhshshshshhs diyo. bak bak havalara bak sjsjjss nolmus yani Şerifeyse adim ? Döndu de olabilirdi sjjsjsjsjs Ece , gamze vs gibi isimler bekliyodum dedi . Bu da böyle yürek burkan bi anim sjjshshs ❤️☺️ Esimin isminin BURHAN olmasi disinda bi sorun yok tabi ajajahhshshshshsh
Bende de var öyle biseyTanıştık,biraz konuştuk sonra buluştuk bana birbirimizi daha yakından tanıyalım falan dedi tabi gönlüm adamda direk kabul ettim o bi hevesle aldı dondurdu beniTabi ben havalara uçuyorum sonra dediğin gibi samimi olduk falan bana dedi ki seni kaldirdiktan sonra 3 gün belim ağrıdı sjsjjs halbuki o kadar da kilom.yoktu 60 kiloydum
Ben de eşime ikinci ismimin Sebile olduğunu söyleyince gülme krizine girmişti
Annemle aynı iş yerinde çalışıyordu eşim annem eve davet etmiş iş arkadaşlarını eşim devamlı benle konuşmaya çalışıyordu ben konuşmak istemiyordum eşim gittikten sonra adam ördeğe benziyor demiştim ama hoşlanmıştım da zekasına hayran kalmıştım sabah annemden numaramı alıp aradı beni rüyamda seni gördüm dedi buluşalım lütfen dedi buluştuk Gülhane parkına gittik 3. Gün ise ben sana aşık oldum feride dedi ismimin Fadime olmadı dışında bir sorun yok D
Benım ısmım az kalsın yosma (babaannem) yada kezban (anneannem) oluyormustu Allah razı olsun anneannem sevmıyorum ısmımı benım ısmımı koyma demıs babama :D babaannemın ısmını de amcamlar falan önermıs ama babam o nasıl ısım şey gibi zaten sevmıyorum koymam demıs cok sukur bunu esıme dedıgımde kısa caplı bı sok yaşadı ıkısı de bırbırınden fena ya
410,298 soru
12,338,824 cevap
39,503 kullanıcı