0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (2,079 puan) tarafından
Soru yukarda.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sadece meme yemesi için uyandırır dım oda ayağı ile oynardım burnu ile oynardım sonra biraz uyanırdı 
(2,079 puan) tarafından
Onun icin zaten canim uyandirma amacim tesekkur ederim
tarafından
Sarılık çok olduğu için hiç uyanmazdı zor bela gözlerini hemen hemen 3 aydan sonra açık gördüm
(2,079 puan) tarafından
Benimkinde cok az goz cevresinde 2 bucuk saatte kalkiyor diye alarm kurmamistim bi gun 3,4 saat uyumus. Cogu zaman uyaniyor agliyor ama bazende olsa boyle uyuyor lohusaligimi cok kaygili geciriyorum kafayi yicem
-Reklam-
+1 oy
(312 puan) tarafından
Ayağının altını ve sırtını gidiklardim daha da uyanmazsa topuğundan cimdiklerdim  4 aylık oldu şimdi kendi kalkıyor zaten 
(2,079 puan) tarafından
Bi o ayak cimdiklemeyi beceremedim :( kiyamiyor insan ya
(312 puan) tarafından
Yap yap sarılık olmasından çok daha  iyi yap yap korkma tirnginla değilde et kısmı ile yap parmağının
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Sana gerek kalmıyor canım uyutmuyorlar zaten ama sarılık başlangıcı falan varsa sürekli uyuyor uyanmiyorsa topuklarini sık ama öyle nazik davranma ağzını açtığı an meme ya da mama ne veriyorsaniz tikin ağzına 
(2,079 puan) tarafından
Onu yapamiyorum oynuyorum fakat kıyıp sıkamıyorum. 2 bucuk saatte uyaniyor ama bazen  biraksam 3,4 saat uyanmiyor. 2 bucuk saatte uyaniyor diye alarm kurmamistim ozaman farkettim gece 4 saat uyumus. 8 aylik dogdu goz cevresinde cok az kundak sariligi var  bazen ne yapsam uyandiramiyorum lohusa oldugum icin psikolojim hic iyi degil cok kaygili geciriyorum 2 kilo 460 grm dogdu 37 haftalık suan 1 hafta oldu dogali 2 kilo 330 gr a dusmus doktor doktor bir ay dogum kilosunu yakalamasi gerekiyor dogum kilosunda kalmasi gerekiyor dedi elimden geleni yapiyorum. Mama bile dusunmeye basladim takviye amacli
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Ayak altlarini ovuatur canim hemen uyanir 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 345 göst.
0 oy
7 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
19 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy