Kızlar kaynım eltimi defalarca aldattı ve eltimde bunu kaç kere yakaladı, telefon kırmalar kavgalar boşanmalar falan. Fakat her seferinde tekrar bir araya geldiler. Hatta bir keresinde eltimde kaynıma inat eski sevgilisine mesaj atıp konuşmuş kaç ay, hemde 2 çocukla. Neyse sonrada kaynım bunu yakaladı. Yine kavga dövüş oldu aileler araya girdi, olmuyor böyle ayrilin diye. Sonra tekrar barıştılar. Kız dedi ki benim kocamı ailesi fisekliyor. Yoksa biz hayatta kavga etmeyiz falan. O saatten sonra kimsede ne evlerine gider nede onlarin kavgalarına karışır. Eltim bugün doğum yaptı 3. Çocuğuna. Kadin doğumhanede, bizde bekliyoruz. Kaynıma baktım telefon elinden düşmüyor, arkadan gittim baktım, bir kızla mesajlaşıyor kapler falan havada uçuşuyor. Neyse sonra kararlaştırdılar, kaynım kızın yanında kalcaktı, herkes evine dağildi. Sonra eşimden öğrendim ki yarın iss gitmem lazim deyip kizi hastanede bırakmış bebeyle tek, almış kendini eve dönmüş. Ama biliyorum ki sırf o kızla mesajlaşmak için eve gitti. Karısınin yaninda mesajlaşamiyor diye. Bu kadar şeyi bilirken susmak çok koyuyor. Kıza demek istiyorum kocan seni aldatıyor diye ama hem yeni dogum yaptı, hemde zaten yine barısacaklar olan yine bana olacak ama bu vicdan azabida icimi yiyor. Ya benimde başima gelirsede insanlar bana soylemese hosuma gider mi diyorum, olaya müdahale etmek istiyorum ama neresinden tutsam ucu b.oklu degnek yani. Sizce ne yapmalıyim