1 buçuk senelik evliyim severek evlendik eşimle 4 aylık bebeğimiz var. Hamileliğimin 3. Ayından sonra Dr ilişki yasağı koydu cinsel münasebetimiz olmuyordu zaten hamilelikte cinsellikten midem bulanıyordu herhangi birsey olmuyordu aramızda ama eşim çok ilgili bana bağlı kuyruğum gibi dolanirdi evde peşimde ne yaparsak birlikte yapardık çok düşünürdü beni işten o kadar yorgun gelmesine rağmen makineyi çalıştırır çamaşır serer sofraya yardım eder yapamadığım isleri yapardı canı cinsellik isteyince midemin bulandigini söylerdim anlayış beklerdim içerlendiğini anlayamadım hiç sonra doğum oldu oğlum 15 gün yoğun bakımda kaldı kötü günler yaşadım psikolojik olarak çöktüm gelenim gidenim pek olmadi lohusalik surecinde sürekli ağladım kendimi cok yanliz kimsesiz hissettim sezeryan agrilari bir yandan tecrubesizlik bir yandan neyse oğlumuz iyileşti şükür benim kanamalarım bitti ama eşimle hala birlikte olmuyorduk ilk bebeğim olduğu için tamamıyla ona vermiştim kendimi daha sonra yüzüme vurdu erkekliğimi unuttum sayende dokunmuyorsun bana bile dedi sonra ben kendi kendime düşündüm hak verdim adama ama kendimi hiç beğenmiyorum 5 kiloya yakın doğdu oğlum inanılmaz kötü göbeğim var kendimi hiç çekici bulmuyorum kocama yanasamiyorum aynaya bakınca güzel bulmuyorum kendimi çok yıprandım çok çöktüm o da ilgilenmiyor benimle artık halimi hatırımı sormuyor evin içinde görünmezim sanki bir kaç kelime konuşuyor o kadar. bebek yanımda benimle uyuyor eşim çocuk odasında uyuyor sarılıyorum yanına gidiyorum hemen darlaniyor benden neden böyle yaptığını soruyorum sen beni çok ittin kendine dokundurmadin diyor susleniyorum güzel karşılıyorum iltifat etmiyor kendime dokundurmadim ama elimde olan birsey degildi hamilelikte midem bulandı temas edemiyordum benim suçum var mı ki burada şimdi telefonla cok ilgileniyor herseyi sifreli mesaj gelse yanımda bakamaz iş gurupları der geçer bana güvenmiyorsan niye evlisin diye söylenmeye başladı napmaliyim sanki beni sevmiyor gibi hissediyorum artık ve bu kadar görünmez davranması bana cok Canımı yakıyor nasil bir yol izlemeliyim dün akşam boşanma konusu açıldı hedefin ne bizim geleceğimizle alakalı dedim yanımda uyumayacaksan boşan benimle dedim tamam dedi ama gelip yanımda uyudu ama bu gece tekrar çocuk odasında uyuyor kafam çok karışık yaşadıklarımı anlatacağım hiç kimse yok çevremde..