0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün yazdım hastayım acile gittim PCR testi istediler neyse verdim hamdolsun negatif çıktı dünden beri hiç düzelme olmadı bugün tekrar gittik acile kayıt falan yaptırdim ismim yandı kapıya yaklaştim iki üç kişi girdi içeriye benim ismim yandığı halde sonra işleri bitince ben girdim içeriye Allahimm doktor neler neler söylüyor işte bunlarin kendilerine saygıları yok insan değiller dışarida mahalle dedikodusu yaparlar iki lafı bir araya getiremez içeriye girip kağıdı yüzüme fırlatirlar  yapacaksin işin ne diye dünden beri 2000 tane hasta baktım size hizmet ettim azıcık saygıyı hak ediyorum benden önce giren kadın serum istemiş az önce gelen hasta bana serum tak diyor ben ona uyup serum versem serumu yiyince öbür tarafı boyluycak sonra benim başım belaya girecek yaşadım daha önce kaç kere mahkemelik oldum  işte size bunlar yapılsa silahınız olsa çeker vurursunuz ben yapmıyorum ama neler neler söylüyor neyse işte benim ismim yandığı halde önce giren kişinin ismini sormamıs onun şikayetlerine göre ilaç yazmış sonra ismimi sorunca söyledim senin şikayetin ne belki tuttururuz dedi söyledim bende göz akıntısı boğaz ve kulak ağrısı var dedim heh benzer şeyler var dedi sadece idrar yolları için olanı alma dedi kaldım böyle eşim hadi çıkalım dedi çıktık eczaneye gittik Eczaciya sordum bu enfeksiyon ilacı diyor aldım ama hiç kullanmadım yarım sağlık ocağına gideceğim korkumdan kullanmadm 

3 Cevaplar

+1 oy
(7,872 puan) tarafından
Doktorunda bir doktora ihtiyacı var kafası güzel adam (≧▽≦)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başka hastaneye git canm belki onların ilacı iyi gelir 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Doktor yoğunluktan kafayı yemiş, iş yükleri çok valla onlara da ne desem bilmiyorum sistemde sıkıntı var malaesef:((

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 326 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Toprak Ana (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,089 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu

414,204 soru

12,465,628 cevap

46,887 kullanıcı

Kategoriler

...