0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (1,318 puan) tarafından
Kaynimin okulu için lazımmış bla bla 

Üç tane daha evladı var bizim salagi kandırmak kolay bu kacinciya kredi çekip gönderiyor , yine utanmadan telefonda para istedi , eşimde tamam gönderirim diyor yani kabul etmezse olmaz tabi de , istemelerinden de bıktım daha iki ay olmadı borç var diye bileziklerimi bozdurdum hakkımı helal etmiyorum eşime sürat asıyorum anlıyor ama yine bildiğini okuyor.

Ne düğüne yardım ettiler ne eşyaya küçük bebeğim var benim ya herkes kendi evladını düşünüyor ben de evladımı düşünüyorum sürekli istemelerinden bıktım. Eşimde toz kondurmuyor hakkımı helal etmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Esin senin rızanı almadan veriyorsa zaten doğru değil 

Her ailede bi tane yonulacak kaz oluyor malesef benimki de öyle 
(1,318 puan) tarafından
Aynen ailenin ***** amcası oluyor eşim.
-Reklam-
0 oy
(5,107 puan) tarafından
Bence sürat asmak az olmuş. Açık açık söyle. 
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Surat asmak yerine alenen söyle bence benim razılığım yok benden kısıp onlara vermene razı değilim diye
0 oy
tarafından
Çok tehlikeli kuzum hakkını helal etmemen  bence bukadar ağır konuşma onuda kendinide günaha sokma 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Benimde zincirimi istiyorlar kaynımin düğünü için bıktım artık durumun yoksa yapmayacaksin
(360 puan) tarafından
Sakın verme geri gelmiyo çünki
(1,585 puan) tarafından
Mecbur vericem napim koca veriyor
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Ahhh seni öyle iyi anlıyorum ki......
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Ben böyle şeyleri hiç hoş bulmuyorum kardeşi sonuçta vericek babaya gelince evlat anne babaya vermicekse bakmicaksa ona evlat demem kaynım dün evlendi eşim yardım etti ara ara para lazım oldukça verdi gidip kimden istiycekk dert etmeyin böyle şeyleri insanın sağlığı yerinde olsun huzuru olsun hepsi gelip geçici bugün varız yarının garantisi yok canm bu arada eşim küçük kardeşine dükkan açtı bir gün olsun demedim ki niye açtın bize evine bakıyor niye huzurumu bozayim ki..
0 oy
(9,666 puan) tarafından
Sıkıntı Allah sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 93 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
6 cevap 378 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,450 puan) tarafından soruldu
+3 oy