Sıkıntılı Bi hamilelik gecirdim ailevi problemim oldu ve eşimle sürekli tartısırdık bir gün artık yeter dedim ve 6 bucuk aylık hamileyim annemin evine gittim gittikten Bi kaç gün sonra hafif Bi kanama oldu ve ozmn 27 haftalık hamileyim sanırım stresten oldu Bi kaç gn sonra yine oldu ama sorunlarım dan dolayı hastaneye gitmek istemedi bu arada benm ikinci cocugum. Sonra biraz düşündüm ya kardeşler ayrılacak ya ben onlardan ayrılcam söyle düşündüm baktım öyle cözülmycek sorunlarımız yoktu ve cıktım tekrar evime geldm geldikten sonra kasılmalarm basladı günlerce sürdü artık dayanılmayacak hale geldi ve hastaneye acile gittim acilde ciger geliştirici igne yapıldı geri eve geldm Bi kaç gn snra artık yne dayanamıyorum muayeneye gittim ve doktorum bu bebek heran doga bilir dedi ve iki gün sonra yani ramazan bayramının 2. Günü 30+3 günlükkrn dünyaya gözlerini actı tam tamına 40 gün küvöz yolu bekledim öyle zor öyle zorduki anlatamam doktoru her aradıgımda ölüm haberini alacakmısım gbi beklemek günde kac defa yorgun bakım hemşirelerin arayıp bişeyler bahane edip acaba uyuyormu aglıyormu naptıgını merak etmek en kötüsüde dogum yapıyorsun ve eve boş geliyorsun cok şükür herseyi atlattık o günler aklıma geldikçe alamamak için kendimi zor tutuyorum ama erken dogumun Bi hasarı kaldı cocugumda oda rop dye Bi hastalık 7 ekimde ameliyathane de muayene edilecek eger lazer derlerse yaptırmıycagız İstanbula götürcegiz cok zor Bi yol Allah kimsenin basına vermesin ben bebegimin ilk kokusunu hastanede bıraktım hemşireler ona dokunurken pandemi den dolayı haftada Bi görürdüm ve o hemşireleri öyle kıskanırdım ki anlatamam ve en en en zordu dogduktan bir hafta sonra küvözde görmeye gittigimde aglaya aglaya orda onu bıraktım ya suan bile bogazım düğüm düğüm... Sizden ricam bize dua edin şu gözlerimiz de iyileşsin. Yavrum saglıgına kavussun...