Cuma günü annemlere gittim pazar akşamı döndüm Bizim deli sabah komşunun karısı bana günaydın dedi haberin olsun diyor e ne var bunda dedimne var dediğimi bakmayın onu yoklamak içindi bu vallahi ben senden korkuyorum bana günaydın dediğini diyeyim de gerisine karışmıyorum arkamdan bir şey söyler bir şey olur falan filan ben karışmam dedi evli bir kadının komşu bir erkeğe günaydın demesi sizce doğru mu bence doğru değil ama o günaydın dediyse de bir problem yok siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kadın altına PROBLEM YOK yazmış hala atar gider peşindesiniz yavv diyor ki benim için problem yok siz ne düşünüyorsunuz
Benim için sıkıntı yok ama her gördüğü dk konusmak için bahane arıyorsa problem ederim ben günaydın vs demem baş selami verir geçerim
Ben de problem etmezdim gayet normal bir şey bunu anormal karşılayanlar da problem var diye düşünürüm herkes de yanlış anlamış doğru düzgün okumadan çünkü neden akıllarında tek şey linç etmek
Bilemedim ki canım kadına bağlı. Eğer düzgün edepli bi hanımsa komşusu yani erkek kadın fark etmez bi selam verilir komşuluk hakkıdır. Ama kadının niyeti bozuksa bırak günaydını, göz göze gelmelerini bile istemem.
Ben de asansörden inerken kim olduğuna bakmadan iyi günler falan derim bu arada
414,040 soru
12,461,652 cevap
46,737 kullanıcı