Cnm kaç yıllık evlisim bilmiyorum ama seninki seni baskı altına almaya çalışıyor sert davranarak sınırlı olarak ona soru sormani engelliyor.Ben yaparım ederim modunda sen karisamazsin demeye getiriyor.Ozguvenini zedeliyor.Nasil başlarsa öyle gider tepkini gostermelisin ufaktan ufaktan..Madem o kadar sert sınırlı biri çok da dobra belliki yaptığınida söylüyor ona desene karindan mi korkuyorsun? Senin şifreni saklaman eziklik de? Karindan korktuğun için şifre sakla, dışarda adamım diye gez.Gercekten bana göre ezikce acizce bir davranış.Evlikte kartlar açık ve net olmalı.Kendisi karşıdan ne bekliyorsa onu uygulamali.Gebe kalamıyorsun ortada çocukta yok senden çabuk vazgeçer diye düşünüyorsun belliki seni korkutmuş.Bundan dolayı vazgececekse, vazgeçsin ama sen duruşunu bozmamalisin dik durdugunu bilmeli.Sen robot değilsin duygu düşüncelere sahip saygınlığı hakeden bir bireysin.Yaptirimlar karşılıklı olmalı.Boyle devam ederse kendine saygini kaybeder ve üzülürsün.Evlilik dönem dönem bir mücadeleyi gerektirir.Rahatsiz olduğun davranış durumlarında ona kendini tanıtmalisin.Aksi halde hadi şifresini buldun diyelim, telinde de yanlış şeyler gördün.Onada söyledin neden telimi kurcaladin diye sana kızacak seni suçlu bulacak burnundan kıl aldrmayacak, kapı orda istersen git diyecek.Bu duruma gelmemen icin ağırlığını koymani öneririm cnm Yuvan şen olsun.sevgiler....