0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Pskolojimiz bozuldu ailecek oglum okula gitmek istemiyor her giriste agliyor bende hamileyim orda beni cok yipratiyor, sakinlestiriyorum ama halaa ayni ogretmen siz sabredersenz bende sabrederm alisir dedi, bgun oturup snirimden agladm, alissin diye hergun konusmalar yapiyrm, suprizim var dyorum, bisiklet surdurecem disari cikartacam vs once tamam dyo gtme vakti yok ben gtmyrm dyor aglyr , tek cocuk anane harici baska kmsede tek bsina kalmadi, sokakta parkta oynayamadi, pandemi sureci hep evdeydik , eve gdelim ben evi seviyorum diyor evdede sadece telefonla oynamak istyr ,telefonu kaldirdm bu surecte okula tesvik etmek icin, sabahciyiz birde akil verin yoksa olanida kaybedecegim:(

1 cevap

0 oy
(245 puan) tarafından
Benim oğlumda yeni başladı şükür korktuğum gibi olmadı ama şimdi de çok gitmek istemiyor zorunda olduğu için bişey demiyor. Arkadaşlarina mı alışamadı acaba yoksa öğretmenine mı oğlunuz çekimser bı çocuk mu
(6 puan) tarafından
Evet arkadas ortami vs olmadi dogru duzgun etrafta yasiti kmse yok asagida oynamaya indirsem yne tek basina oynuyr mahallede oynayan yok, smdide arkdslik kuramyr , bri ona yaklasacakta o bi iki cekinip oyle yaklasacak, bende mecbrsn dyorum ama ayrilmak istemiyr, hergunn basimizin etini yiyor bakim bgun nasil yiyecek dyorum , her dk okul konusu acmyrm ama aksam oluyr yarin gtmicem erken kalkmicam dyo bende yiprandm enerjim btti
(245 puan) tarafından
Çocuklar huzursuz olunca biz daha çok huzursuz oluyoruz malesef. Öğretmeninizin biraz daha yardımcı olması lazım ama ya da size bı yol göstermesi çünkü o daha çok tecrübe etmiştir bu durumları siz zorladikca daha hiç gitmek istemez
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 269 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 557 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 794 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,827 soru

24,392,144 cevap

349,380 kullanıcı

...