0 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar 3 gun oldu dgum yapali ama goguslerim acidan patlyo catladilar hep  dayanamiyrm yaa napicam ben nasl gecer bu 

10 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Canm yalns emzirmissin ondan olmus ilk haftamda bnmde olmustu bebegi emzirmicem die aglamistim bildigin.

Gogus ucu kremi aldim lansinoh 

Birde gogus kalkani aldim plastiklerden

Bebis emdikten snra kremi surup kalkani taktim ole ole iyilesti smdide dogru teknikle emzirdigm icn yara feln olmuyor artk.

Lansinoh gogus ucu kreminide silmene gerk yok bebegi emzirirken
tarafından
Canım ilk zamanlar naparsan yap yara oluyo.. dikkat et 20 gün falan böyle böyle yarayla uğraşıyor ondan sonra geçiyor.. nolcak biberon gibi kullanıyorlar:))))
(2,348 puan) tarafından
Bnm ilk hfta olmustu sadece hemsire yalnis emzirdgndenolmus demisti dogrusunu youtobeden izleyip ole emzirdikten snra iyilesti tabi birde krem ve kalkanla
tarafından
benimde ilk zaman hic bisey olmadi herkes sasirdi simdi oldu bi ay sonra bitanesi baya kotu lansinoh kullaniyorum bende gecer insaAllah bi an once
(2,348 puan) tarafından
Sen sonradan bozmusun teknigi demkki :))
tarafından
Canlar emzir döneminde mutlaka oluyo kolay mı çekip çekip duruyorlar:))) ben zeytinyağının çok faydasını gördüm. Şuan çok şükür iyiyim.. ama biliyotumku diş çıkarma fonemlerinde beni emzik gibi kullanıcı yine olacağım:) kizimdada öyle oldum çünkü. Ben erken oldum çünkü hamileyken catlamisti göğüs uclatim de haliyle çocuk doguncada çok beterdi..  hepimizin gazasi mübarek olsun ;)))
-Reklam-
0 oy
(13,592 puan) tarafından
Zeytinyağı sür üzerini streç film ile kapat her emzirmeden sonra sür kapat inşallah hemen geçer 
(6,136 puan) tarafından
Ben de öyle biliyordum salkım saçak geziyordum ki benim hala yara sol göğsüm 51 günlüğüz
(13,592 puan) tarafından
Ben bu şekilde geçirdim lansinoh hiç bi işe yaramadı ki ilk 1,5 ay kalkanlar emzirmeme rağmen yara oldu
(2,348 puan) tarafından
Bnmki 4 gune felan iyilesti lansinoh surdum uzeerine kalkan taktim bnm kizm kalkani tutmadi kalkani cikarip emziriyordum.

Sadee kremi surunce atlete sutyene surte surte iyilesmiordu canim aciordu aksine . Ama kalkan takinca bayagi rahatlamistm acikcasi
(6,136 puan) tarafından
Ped kullanıyor musun ben ped kullanıyorum sütüm akiyor
(2,348 puan) tarafından
Yok o kdr bolluk yok bnde :) msallh sana
0 oy
tarafından
Uuufff canm benim yaaaa çok kötü o. Geçer Allah in izniyle biraz sabır.. doğal Eytinyagi sur her emzirmeden sonra. Çok işe yarıyor ben öyle geçirdim.. eğer evde mevcutsa kantoron sür ama kantotonu emzirmeden yıka tadı iğrenç gelebilir bebise... 
tarafından
kantoron iyidr dmi doru bbmda ck verdi kantoron yagini her derde deva dye :) gercktn ck fena bsey ya gogus ucum kopck snyom ark
tarafından
Evet cnm benim ilk kızımda hiçbir krem işe yaramadı kantoron suruyordum çok iyi geldi bu kizimdada kantoron az kalmıştı kuzenim zeytinyağı sur dedi gerçekten çok iyi geldi.. krem düşünürse de nisavit güzel. Bana iyi geliyordu ama yıkamak zorunda olduğum için her dakka suremezdim. En çok zeytinyağı kullandim
0 oy
(364 puan) tarafından
Bnm de oyle oldu. Hastanedeyken daha yara oldu Bnm kı. Eve gelır gelmez gogus pedıne zeytınyagı surdum tam ucuna denk gelecek sekıldr yerlestırdım. Sabaha nerdeyse ıyılesmıs tı. Sende dene ıyı gelıcek
tarafından
halis zeytnyagmda ykko cnm ya
(364 puan) tarafından
Kız valla bızde vardı halıs mı degıl mı bılmıyom. Dene sen yag sonucta
0 oy
tarafından
Tahinin yüzüne biriken yağı sur canım benim çok iyi geliyor benim goguslerimde çok feci durumdaydı ilk kızımda artık kızım kanlı süt içiyordu annem araştırmış bulmuş tahinin yüzüne biriken yağın iyi geldiğini bulancak tavsiye edenden allah razı olsun bir kaç kez sürmede iyi etti göğsünü şiddetle tavsiye ederim sanada hem tabikide ekmek banar yersin oh süt yapar yağlı yağlı bol bol ")
tarafından
ay gercktnmiii hmnnhnde hemen alip dencm ck tesekkur edermmm cnm ya
tarafından
Rica ederim canım dene mutlaka çok iyi geliyor
0 oy
(174 puan) tarafından
Keşke emzirmek icin bi yardım alsaydın yanlış emzirmeden okur bnm de gögüs gcum olmdıgı icin cok zor aldırdım canım cıkıyordu verecem diye gögüs ucu aldım onlad emmedi bazen uyur emerken sadece ucunu sıkıştırır bırakmaz aradada emer o zmn bile ne bicim acır ne yapılacak bilmiyorum arkadaşların dediklerine uygula ama biran önce dogru emzirme tekniklerini fln araştır bul yanlış anlama ama dedigimi 
tarafından
yk cnm bnm ynls anlamam tbiki hklsn ama dun 3. gun du dogum ypali kontrolde oglum 2 gunde ck fazla kilo kaybtms ama bn inaniyrm ki nazardan okuduk emmeye basladi yvrum nyse ole olunca doktr emzrme egitimine yolladi sutume baktilar vardi emzirme metodumada sknti yk iyi dediler ztn suanada emyo tam kavryo mememi ama bn dogurmdan once bile acyo du goguslrm yaaa gercktn asiri fena bide din gece goguslerim sismeye basladi sanrm sut doldu daha yeni yeni glyo sutlerim ates atyo goguslerm yaa inss  daha beter sisip ates ypmz bna :(
(174 puan) tarafından
Ben ilk emzirmeden önce sogan sürmüştüm faydası oluyordu cok kişiyede olmuş dene bi istersen
0 oy
tarafından
Canim bir yerde gormustum kremini yagini sur ne surmek istiyorsan. Eski bir tisortun meme ucuna denk helecek kismi kes hava alsin 
tarafından
inanirmsn gogislerim dsarda dolniyrm evde cok komik bi halim var ;))
tarafından
Ev musaitse rahatina bak canim . Sen nasil raat edersen :)
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Lansinoh diye krem var çok iyi geliyor  yıkamanada gerek kalmıyor 
tarafından
bebege sakncasi yokmu yni ckniyi ya bn bepantol suruyrm ama yikamaktan bi hal oldum goguslerimi
(2,268 puan) tarafından
Yok canım yıkamadan direk emzirebilirsin bana çok iyi gelmişti
0 oy
tarafından
Canm.bebegni emzirdikten sonra sag goguslerini 
tarafından
ayy ztn yeni yeni sut dolmya basladi ck da acyolar ayy nsl sagcm nsl dyncmmm :(
tarafından
Ilk hafta oyle olur canm bol bol emziren bnmde ilk hafta sisti agri yapti uclari yara oldu  dayanilmaz haldeydi arada sagdm sık emzirmeye calistim sonra gecti ne kadar cok emzirirsn o kadar cabuk gecr
0 oy
(16 puan) tarafından
Krem kullanmaya başlamasın mı doğumdan önce
tarafından
yk malsf kullnmdm hc :(
(16 puan) tarafından
Ah canım benim kimse söylemedimi sana doğumdan bir ay falan önce krem kullanmaya başlamak gerekiyormuş  neyse şimdi olan olmuş lansholin diye Bi göğüs kremi var  sağlık ocağındaki hemşire onu önerdi bana hemen al kullanmaya başla ve evde müsait olduk a göğüslerini açık bırak hava alması iyileşmesini daha da hızlandıracak ve Emzirme den sonra yıkayıp güzelce kurula hemşirenin anlattıkları bunlar inşallah çabucak iyileşirsin canım
tarafından
soledielr de bnm ihmalligm hep unuttum doktrdan istemeye  solemeye.. evt ole yapyrm cnm bepantol suruyrm goguslerimi acyrm hava aldryrm emzrmeden ykyrm  ama.bikez emyo gene ayni oluyo fena acyo catladilar hep
(16 puan) tarafından
Kıyamam ya hem bebek hem senin için zor olacak Allah yardımcın olsun
tarafından
allah razi olsn cnm yaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 659 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asel lina (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy