0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hediye vs beklermisiniz kizlar. Yoksa sizmk hazirlarsiniz bir seyler evde 

23 Cevaplar

+1 oy
(3,977 puan) tarafından
Eşimin beni sevmesi bana değer vermesi bı tatlı sözü evimize bağlılığı vereceği yılda bir kerelik  hediyeden hatırlanmadan daha önemli ♥️
(1,096 puan) tarafından
Yaa çok hoş bir düşünce bende katılıyorum ☺️♥️♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Dogum gunleri ve evlilik yildonumu ben de kirmizi cizgidir herkesin dogum gunune bi supriz yaparim tabi bende beklerim sacma bi sekilde banane herkes kutlasin beni iyiki dogdun iyiki varsin desin cunku iyiki varim ben :D

+1 oy
(5,939 puan) tarafından
Bizim  unuttuğumuz bile  oluyor  bi kaç  gün  geçtikten  sonra  aklımıza  geliyor  :)))
+1 oy
(7,119 puan) tarafından
Çiçeğim hangi saat de gelir diye merak ederim hep. Tek beklentim saat :) Hediyeyi de kendi getirir eşim.
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Benim için pek önemli değildir aslında ben çok takmam öyle şeyleri 
tarafından
Bende takmazdimda bu ikinci yilimiz. Ilkin aileler vardi olmadi. Smdide nebilim bi beklentim oldu. Yoksa düşünmezdim böyle
0 oy
tarafından
Beklerim ama her zaman havamı alırım.
tarafından
Gel bi tokalaşalim:))))
tarafından
:)) iyi olur. Biraz benden de kaynaklanıyor. Aldığı hiç birseyi beğenmem genelde :D
0 oy
(714 puan) tarafından
Valla hiç hatırlamayız bile ben çok takmıyorum evlilik yıldönümünü. 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Biz hatrlariz ama hediye veya kutlama icin birbirimize baski yapmayiz unutsa da bise demem onemli olan birbirimize her zamn deger vermek.
0 oy
(2,310 puan) tarafından

O günkü moduma bağlı canim birşey istemediginde aman zaten benimde canım kutlamayi istemiyo diyorum kendi kendime ama bazı senede keşke kutlasa diye beklerim zaten öle yemek o bu yapmam ewde dışarıda cikarsak öle lüks bi restoran a gidipte yemekte yemeyiz gider bi çiğ köfte yeriz dürüm :Do bana hediyesini verir ama ben almam canım isterde alirsamda ewde veririm  daha ne olsun 

tarafından
Dimi daha ne olsun :))
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Her özel günümüzün içine itinayla sı.çan bir kaynana belası var başımızda en son dedim zaten kutlama falan yapmayacağım sende bozmak için kendini parçalama diye ama yine iki gün öncesinden çıktı geldi bize kalmaya aramızda 5 bina olduğu halde
tarafından
Ahahha sizden cok o hatirliyo demek ozel gunlerinizi cadaloz kari :))
(3,831 puan) tarafından
Hemde nasıl ikimizinde doğum günlerimizi evlilik yıldönümü sevgililer günü vs hiç atlamaz yalandan bi kavga çıkarır kayinbabayla toplanır bize yerleşir 5 yılda bir kez bile başbaşa özel bir gün kutlamışlığımız yok
tarafından
Kapilari acmayin acmayin acmayin ararlarsada evde yokuz diyin :))
(3,831 puan) tarafından
Onu yapacağımızı bildiginden iki gün önce yerleşiyor canım eve girip çıkışımızı bile izliyor perde arkasından diyorum ya 5 bina var aramızda evde yokuzu yemiyor
tarafından
Allah sabır versin valla canim yaa, kıskançlık yapiyo demek ki kaynanan
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Tabiki beklerim bugün doğum günüm.bakalim :))) 2 ay sonrada evlilik yıldönümü 
tarafından
İyiki dogdun kiz minnos :)
(4,692 puan) tarafından
Ay teşekkürler canım :)))))
tarafından
Iyi ki dogdun kiz ozaman :D
0 oy
tarafından
Tabikide beklerim  kızz☺hem hazırlarım hazırlanırım hemde süprizler hediyeler beklerim ❤❤
0 oy
tarafından

İlk yıl dönümü olacak tabiki bekliyorum :) 

0 oy
tarafından
Kuzum bir gun hatirlanmaktansa her gun hatirlanmayi ; deger , saygi ve sevgi gormeyi tercih ederim ❤️☺️

Biz de hafif  kutlamalar yapariz, kendimizi mutlu ederiz ama yapmazsak bozulur muyum ? Hayir ☺️❤️
0 oy
tarafından
ana kız bu ayın 27 si bizim iyi hatırlattın
tarafından
Anaaaa :)))) evde hazirlayacanmi bir seyler
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Beklentim olmadı yanımda olmasi yeterdi ama yemege çıktık guzel zaman geçirdik
0 oy
(3,821 puan) tarafından
3 sene oldu daha hiç kutlamadık hediyeyi zaten normal zamanda da alıyoruz birbirimize 
0 oy
(4,099 puan) tarafından
25 ocak evlilik yıldönmümzdü 1. Yılımzdı bu sene bende 11 ocakta doğum yapmıştım o psikoloji ile unutmşm eşim işten elinde hediye ile gelince çok ağlamıştım unuttum dye çk utanmştım çok üzülmüştüm hediye almadım dye snra tabi o bna sen en güzl hediyeyi kızımızı doğurark verdin bna bundan güzl Bi hediye olamazdı demişti ama yinede üzülmüştüm işte :) 
tarafından
Doğru demis eşin :) daha ne hediyesi vercez bide
(4,099 puan) tarafından
Öyle de unuttum dye üzüldüm işte ne blm
0 oy
(496 puan) tarafından

İlla beklemem ama yaparsa da hoşuma gider . Sonuçta birbirimizi bilşyoruz illaki özel günde birşey slmadı diye sevmiyor anlamına gelmiyo maksat diğer günlerde bana bunu hissettirmesi normal bi günde bir dal gül getirse bu daha kıymetlidir benm için beklenmedik anda yapılır çnkü :) yoksa hergün ağzına yapsın yıldönümünde hediyeye boğsun hiçbir kıymeti yok;)

tarafından
Tabi canım orasi öyle
0 oy
(644 puan) tarafından

Hediye , guzel bi söz falan Beklerim beklediğimle de kalırım :ermm:

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,148 göst.
0 oy
31 cevap 389 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 452 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde eylu_L123 (2,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,121 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,170 soru

12,439,718 cevap

45,939 kullanıcı

Kategoriler

...