0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (2,754 puan) tarafından

Kızlar oğlum 14 aylık. Bir çok şeyi geç yaptı. 13 aylık emekledi aynı dönem tutunup kalktı 2 hafta sonra da yürümeye başladı. Ama şuan tutmak mümkün değil. Tabiki turmaya da çalışmıyorum ama kendine zarar veriyor sürekli. Koltuğa çıkıyor düşeceğini hesap etmeden baş aşağı sarkıyor. Aynı yaşlarda 2 arkadaşımın çocuğu var onlara gidince bakıyorum öyle birşeyleri yok. Herşey ortada çocuklar dokunmuyor. Ben evde ne var ne yok kaldırıyorum kendine zarar vermesin diye. Eline geçeni pencereden atıyor cadde üstünde oturuyorum bir de. Salonu kapattım artık koltuklar yüzünden. Mutrafta da koltuk var ama daha yüksek olduğu için ona çıkamıyor henüz :) Şaşırdım valla iyice birşey olcak diye korkuyorum ben mi abartıyorum acaba napıcam böyle? Siz nasıl önlemler alıyorsunuz? 

7 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Peşinden koşuyorum canım başka bir şey yapamıyorum :D 
(2,754 puan) tarafından
Çok yardımcı oldun canım sağol ahhahaha :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sey benim yegenim biri 7bin biride 4bin liralik telefonu arti evdeki bilimum esyalari atti bizde tutamiyoz valla 
(2,754 puan) tarafından
Oo çok kötü olmuş :) ama eşyaya verdiği zarar da değilim kendine zarar verecek diye korkuyorum.
tarafından
Ay bizimki fena ya ama Allah canini sag etsin dusuyo top gibi geri kalkiyo masallah sipa acisinida hissetmiyo zaar :)
(2,754 puan) tarafından
Amib canım öyle canları sağolsun yeter :)
0 oy
(701 puan) tarafından
Ayy ayni benim küçük maşallah cocuklarimiza 13.5 aylık erken emeklide ama işte bir iki haftadır falan yürümeye başladı şimdi de dediğin gibi yerinde tutmak ne mümkün oraya gidiyor duruyor bir de yok televizyona gidiyor koltuğa çıkıyor iniyor neler yapmıyor ki kaç defa düştü kafasını vurdu ben yani gördüğüm zaman elim ayağım titriyor onu belli etmeden gidip onu alıyorum koltuğun üstünde ise birden şey yapardı aşağı düşer diye çok korkuyorum özellikle televizyonun dibinden ayrılmıyor mama sandalyesinden bile attı kendini yani düşün yürüteçe bindiriyor dum yürüteçten atıyor durmuyor yerinde ilk çocuğum Allah'a şükür maşallah ikisine de maşallah Kurban olduğum Allah bütün evlatlarımızı her türlü kazadan beladan korusun o çok sakin di otur derdim otururdu yapma derdim yapmazdı bu çok farklı maşallah :)))
(2,754 puan) tarafından
Maşallah canım :) Valla aklım çıkıyor birşey olcak diye ya.
(701 puan) tarafından
Valla benimde :/ Allah cümlemizin evladını bağışlasın kazadan beladan korusun inşallah
(2,754 puan) tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Benim de oğlum çok hareketli hep peşindeyim,asla yalnız bırakmıyorum, ortada ne var ne yok kaldırdık,yruudugunden sehbalari kaldirdik,TV ünitesinde ne varsa hep kaldırdık hatta üniteyide çıkarmayı düşünüyoruz çünkü üzerine çıkıyor ve bir kere de düştü de, çekmecelere hep kilit taktik,banyonun kapısını açık bırakmıyorum, çocuklarımın çalışma odası var o oda asla açık olmaz bir çok önlem aldık yani:) tek değilsin :D
(2,754 puan) tarafından
İnan aynılarını yaptım canım sehpaları orta seppayı falan kaldırdım üstüne çıkıyor diye:) ama koltuklara çözüm bulamadım :)
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Benim ki 15 aylık yürüyor ama ben bırakmaya korkuyorum hep tutmaya calisiyorim kafa üstü düşer Allah korusun bişe olur diye çok korkuyorum çocuk benim yüzümden yurumicek 
(2,754 puan) tarafından
Ben de hep peşindeyim ama yürümesini engellemiyorum canım düşse de kalkıyor. Günde kaç kere masaya falan kafasını vuruyor. İşte koltuktan falan düşecek diye korkuyorum.
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Canım zor ya benm kızım da 12 aylık oldu daha emekleme ye 2 hafta oldu başlayalı mutfak dolaplarıni çekmeceleri oturduğu yerden hallediyor dün akşam mama sandalyesinde otururken birden eşimin üstüne atladı ayağa kalkıp inan oturtup yemek yediremiyorum ayaklanır sa ne yaparım bilmiyorum annem bile aciyior bana kızım çok hareketli nasıl başa çıkıyorsun diyo artık bizim yorulmamiz önemli değil de dediğin gibi kendilerine zarar vericekler diye korkuyorum 
(2,754 puan) tarafından
Kesinlikle canım zarar vermesin yeter tek derdim o. Dolaplara falan kilit taktım. Mama sandalyesinde artık oturmuyor kalkıyor sürekli. Yemek yiyecek bir lokma alıyor gidip dolaşıp gelio bir lokma daha alıyor :)
(1,772 puan) tarafından
Yerim onu ya Rabbim iyiliklerini versin inşallah canım.
(2,754 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin evladının inşallah ;)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
+1 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.

405,992 soru

12,169,510 cevap