0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
4 yaşında kızım ve 24 gunluk bi oğlum var kızım çok uysal laf söz dinleyen bi çocuktu bebek geldiğinden beri çok değişti anlıyorum tüm ilgi ondaydi yeni bi bebek ama napicagimi bilmiyorum kardeşini çok seviyo ama yapma dediğim herseyin tersini yapar beni krize sokar ve devam eder sanki onunla değilde baskasiyla konuşuyorum gibi umursamaz.onda ilgimi eksik etmiyorum konuşuyorum anlatıyorum kardeşini benimsesin diye herseyi yapıyorum olmuyo çok üzülüyorum bu duruma bi öneriniz varmi kizlar nasıl başa cikicam

1 cevap

0 oy
(1,637 puan) tarafından
Ysni hamileyken nasıl bir yol izlediğinizi bilmiyorum ama ben yeğenimin benim kızımı kardeşi gibi görüp benimsemesini nasıl başardığını anlatacağım belki size de faydası olur benim yeğenim de çok uysal ve çok sakindir ama doğum yaklaştıkça hırçınlaşmaya ve söz dinlememeye başlamıştı ki eşim de bende onu kendi evladımız gibi görüp asla aralarına mesafe koymadık kızım doğduğunda yeğenime kardeşin seni çok özlemiş dayanamadı geldi dedik kızımı kucağına her almak istediğinde yanında durarak verdik her o benim dediğinde evet senin kardeşin o seni çok seviyor sende onu seviyorsun dimi dedik öyle böyle derken kardeşi olduğunu birbirlerini çok seveceklerini aşıladık hep taa hamileliğin başından beri böyle gittik şimdi her gün kızımı görmek için arar kardeşimi çok özledim der ki yanına gittiğimizde de onu gerçekten öz kardeşi gibi korur kollar kimseye vermez biz aradaki bağı böyle pekiştirdik belki sizde sürekli sevgi nidalarıyla çözebilirsiniz diye tavsiye verdim 
(7,751 puan) tarafından
Anladım canım. Sizinki de güzel bir yaklaşım olmuş .  Ben kızıma çok şey denedim yaptım ama maalesef çözüm bulamadım
(1,637 puan) tarafından
İnşallah en yakın zamanda bulursunuz ikiside sizin için çok çok ayrı ve özel bunun farkındayım inşallah herşey gönlünüzce olur ❤️
(264 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim canım bende her istediğinde kucağına veririm kardeşimi çok seviyorum der ve kardeşi gelmeden önce hediye aldım ne istersin kardeşin sana getircek dedim yani oda çok büyük bi heyecanla bekledi yardımda ediyo arada bezini değiştirirken pişik kremini bile birlikte sürüyoruz hani isteği olsun diye ama fayda etmiyo bazen gelip sen beni sevmiyorsun diyo okadar uzuluyorum ki hemen anlatıyorum seni çok seviyorum kardeşin küçük o yüzden kucağımda felan ama yok olmuyo
(1,637 puan) tarafından
Ailesinden gördüğü ilgiyi paylaşmak istememesi normal bu zamanlarda 4 yaş atağı gibi bişey
(264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 539 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu