0 oy
1,658 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Burda görüyorum da kimi resmini ismini herşeyini paylaşıyor.bazen sevmediğimiz insanlar hakkında konuşuyoruz ya başka tanıdıklarimiz burda görürse.hele kaynanayi görümceyi çekiştirenler.acikcasi ben korkarım böyle bisey başıma gelse.sizdekide cesaret yani

27 Cevaplar

0 oy
(207 puan) tarafından
Demirden korksak trene binmezdik tatlım... 
-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından

Ben korkmuyorum vala. Zaten çok uçlarda şeyler söylemiyorum. Yapı itibariyle kötü konuşmam :D 

Ha görürlerse de arkasında dururum sözlerimin

0 oy
(136 puan) tarafından
Allah'tan başka kimseden korkmam vala korkacağım bişeyide buraya yazmam ki korkmamda zaten vala dobra insanımdır insanın direk suratına söylerim 
0 oy
tarafından
Red paylasipta kicimizi bacagaimizi çekip paylaşmıyoruz ki canm. Ya eslerimizle olanları ya da çocuklarımızla yada sadec günlük halimiz falan... Korkmak için pis şeyler paylaşmış olmak lazım.. hatta burda göbeğini çekip atanlar oldu uyarildilar zaten.. tanıdık meselesine de gelince hiç öyle şeyler paylasmadigim için o konuda bişe diyemicem:))
0 oy
(284 puan) tarafından
Bende caktirmadan izliyorum :Dd dermişim :Dd
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Kaynanam nereden bilecek  bu uygulamayı Ayrıca kaynanamı çekiştirmiyorum ve çok seviyorum Görümcem yok eltim yok kaynım yok eşim tek çocuk Ben günlük paylaşımlar yapanlara yorum yapıyorum sorun değil Benim açımdan
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Bilsem görücekler bize taktığınız borçları ödedik rahat olun siz derdim keşge görseler 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 655 göst.
0 oy
24 cevap 626 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,154 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 685 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu