Kızlar hastanede sedyeye uzandıgınızda ayakkabılarınızı çıkartıyor musunuz? Ben her seferinde çıkartırım ama bazen denk geliyorum çıkartmayanlarda oluyor:)
Ben ilkilk gittim çıkarmaya yeltendim ama her seferinde koruyucu örtüyü yeniliyoruz çıkarmanıza gerek yok dediler :) ben de direkt uzanıyorum artık
Cikarmiyorum. Her hastada degismiyo o örtü bence zaten o yzden o kadar titizlenmiyorm
Ben cikartmiyorum üzerinde değiştirilen örtüden oluyor
Çıkarmıyorum ben Canım doktorum da ses etmiyor kuzum
Doktor çıkarma gerek yok diyor çıkarmıyorum.
Valla o sıra ağrım sızım varsa aklıma gelmez :)
Normalde cikartirimhep ama en son gittigim hastanede doktorun asistani gerek yok dedi ama ben yinede cikartim dedim :))
Ben devlete gidyorum ama sedyeye uzaninca ayaklarimi sarkityorum sedyeden disari brakyorum nnasl eglil gigiycez bi sonraki hasta bizi beklemezki giy cikart ustunu duzelt derken kul hakkina gircez drlar bile diyo ccikartma uzan diye
Sen çıkar cıkarmayan utansın :) bende çıkarıyorum canım o cıkarmayanlar acaba karnı burnunda zor gıyenlermı kı ayakkabılarını
Banada cikarma demisti hemsire bende ayaklarimi disarda birakiyorum örtü olsada degmemis oluyor ayakkabilarim hemde zaman kaybi olmuyor
Bende çıkarıyorum sonuçta ayakkabı lar pis yani ama cikarmayanda çok denk geliyorum
Devlette çıkarıyorum özelde çıkartmaya yeltenirken doktor veya asistanı gerek yok.diyor
Ayağınız sedyeye denk gelmiyor ki? Benim denk gelmiyor kucuk kaliyor sedye. Ama denk gelseydi çıkarırdım heralde sonuçta yağmur kar heryerde çamur... yazık yab i temizkeyenlerin hakkına gireriz allah korusun
Bnde çıkartıyordu canım baktım kimse çıkartmıyorlardı ugrasmiyorum bnde
Ben dun gittim en son cikarmaya yeltendim gerek yok dedi yardimci olan kiz bnde biraktim zaten cok heyecanlandim citcitli body i bile taytimin ustune baglamisim :))
Yok bn hiç çıkarmadım zaten hemşire de diyor ayakkabını çıkarmadan uzanabilirsin diye
Ben her zaman çıkarıyorum bu bir disiplin işidir oraya ayakkabıyla çıkılmaz. Ben degistiklerini görmedim ama benden önce ve sonra herkesin çıkardığını gördüm .
Ben çıkartmıyorum çıkartmaya bi kaç defa yeltendim gerek yok değiştiriyoruz dedi tuvalet kağıdı gibi bisi var zaten sergenin üzerind e kopartiyolar anladığım kadarıyla
Bende cikartiyorum ama dr ckrtin demiyor :) hrlde ben kendiligimden ckarttgm icin mi uyarmiyor
Çıkarmiom doktorumun Sekreteri zaten her hasta sonrası değiştirio
411,027 soru
12,371,262 cevap
42,420 kullanıcı