0 oy
746 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
31 haftalık hamileyim bugün randevum vardı doktor hic olumlu konuşmadı bebeğin karın cevresi 10 gün geriden geliyor dedi bide benim doğum sancım oluyor arada Altan muyane etmek istedi izin vermedim iğne yazdı 10 gün sonra gel hala aynıysa ciğer geliştirici iğne yapıcam erken doğum olabilir dedi kızlar lütfen bu durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor bana sürekli yat dedi

35 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Canım stres yapma düzelir inşallah 
(1,264 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. İstersen başka bir doktora da görün. 
(1,264 puan) tarafından
Gidicem canım teşekkür ederim
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebiş 
(1,264 puan) tarafından
0 oy
(76 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ultrasonda yanılmalar olabiliyor bana da yok kafası büyük yok bebek iri falan dedi ama hiç de öyle olmadı. Sen doktorunu dinle tabiki de ama yat dinlen zaten son haftaların 
(1,264 puan) tarafından
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Gecmiş olsun bacım korkma allahın ızniyle 31 olmuşsun. 32 oldu mu kurtardın. Allahın ızniyle sıkma kendini 
(1,264 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun inşallah bir mucize olur
(1,264 puan) tarafından
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Canım ben 28 haftalıkken doğum sancisiyla gittim serum ve ignelerle doktor durdurdu ciğer geliştirici vurdu. 34 haftalıkken doğurdum canı sağ olsun korkma. Her doktora da inanma
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Hepinize teker teker teşekkür ederim Allah razı olsun 
0 oy
(539 puan) tarafından
Benimde 24 haftalıkken demişti erken dpgum.olabir diye surekli yattim uzanmadım yukarı doğru dalan ciğer geliştirici geprotestan hem iğne hem hapını kullandım merak etme canım birsey olmaz rabbime sığın dua et.cok geçmiş olsun korkup stres yapma sakin benegin doğunca ağlak olur bak pisman olursun
(1,264 puan) tarafından
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm sağlikla al kucağına inşallah 
(1,264 puan) tarafından
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Canm seni cok iyi anliyorum hic endise etme doktorlarin engelli doğacak DEDİĞİ  bebekler bile saglikli doguyor doktorlara bile guvenemiyoruz malesef bende 33 haftada bebegimi cok ileri haftalarda göründü heran dogurabilirsin diye hastanelerde yattim ciger gelistirici felan oldu sonuç 38haftada dogum yaptim gayette saglikli yavrum. Allah bilir isini sen stres yaparken bebeginde hisseder icini ferah tut.
(1,264 puan) tarafından
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah derdine derman olur. Alttan bakmasında pek sıkıntı yok keşke izin verseydin
(1,264 puan) tarafından
Korktum canım ya
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Allah şifa versin inşaAllah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
(1,264 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Canım benim bebeğimde de gelişim geriliği vardı iki hafta geri den geliyor dedi doktor 37haftalik doğum yaptım doplarim bozulduğu için sezeryan a aldı Allah'a şükür bı sıkıntımız olmadı içini ferah tut Rabbim şifa veriri 
(1,264 puan) tarafından

İlgili sorular

+5 oy
24 cevap 951 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 610 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 791 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu

412,218 soru

12,409,252 cevap

44,765 kullanıcı

Kategoriler

...