0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Bi hap bide sürüp kullanıyor sabah akşam dua edin kızlar kalıcı olmasın inşallah yaşı ilerledikçe kaybolsun :( Rabbime çok şükür Rabbim beterin beterin den korusun minik yavrularimizi

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ah canm ya Allah acil şifalar versin inşallah. Geçer inşallah . Beterin beteri var . Allah'ım hiçbir anneyi evladiyla sinamasin küçük bir acı cekmesini bile göstermesin inşallah . Allah'ım sabır versin canm ne diyim . Hastalığın her türlüsü dert yine de çok şükür 
(79 puan) tarafından
Aynen canım halimize çok şükür
-Reklam-
+1 oy
(247 puan) tarafından
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah hickimseyi evladiyla sinamasin dua et Allah büyük yar ve yardımcınız olsun rabbim 
(79 puan) tarafından
Amin canım sagolasin
+1 oy
tarafından
Allah bebegine sifa versin insallah. Cocuklara cok üzülüyorum ya keske hicbir cocuk hasta olmasa :(
(79 puan) tarafından
Amin canım sağol keşke bende hiç dayanamıyorum miniklere
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
(79 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(12,845 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin nasıl ortaya çıktı 
(79 puan) tarafından
Sağol canım nöbet geçirdi
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim sifa versin insallah nasıl anladiniz peki 
(79 puan) tarafından
Nobet geçirdi tek belirtisi bu çok sağlıklı hastaneye bile girmemiştik hoc anlaması felan çok iyi herşeyi ayı ayına yapıyordu
(79 puan) tarafından
Amin inşallah canm
(1,741 puan) tarafından
Çok şükür cnm bak gelişimi flan iyi gitmiş ayina gore inşallah o da geçici bi durumdur dua et bol bol cok geçmiş olsun tekrardan
(79 puan) tarafından
Aynen canım tefekkürden duadan başka yolumuz yok Rabbim hayırlısı versin
(1,741 puan) tarafından
Aminn cnm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifa versin. Belirtisi nelerdi 
(79 puan) tarafından
Sağol canım tek belirtisi nöbet gecirdi
0 oy
tarafından
Gecmis olsun RABBIM  sifa versin tez zamanda atlatir insallah prenses belirtileri  neydi canim
(79 puan) tarafından
Nöbet geçirdi hiç bi belirtisi yoktu ondada enfeksiyon kapmış ateşliydi atesli havale dediler sonra yine geçirdi hiç ateş yok tu eeg çekildi epilepsi cıktı
(79 puan) tarafından
Amin insallah canim
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun
(79 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(780 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm bı yakınımin bebeği de oldu nazarla olmuştu çok güzel bı bebekti birden çıktı onunkisi de hiç bı belirti yokken inşallah geçici biseydir kuzum 
(79 puan) tarafından
Sagol ccanim Bizdede birden emzirirken kaldı mosmor oldu 2 3 dk öyle kaldı öldü sandım ilk defa başıma geldi Rabbim bidaha yastmasin inşallah inşallah
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını versin. 
(79 puan) tarafından
Amin canım çok sagol
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Çocukluk epilepsisi mı yoksa ailede var mı 
(79 puan) tarafından
Ailede yok canım yakın çevrede
(14,154 puan) tarafından
Benim oğlumda da supheleniyorlar. Kaz kez nöbet geçirdi
0 oy
tarafından
inşaAllah öyle bir şifa olur ki etkisi kalmaz Allah korktuğunuza uğratmasın 
(79 puan) tarafından
Amin canimm insallhhhh
0 oy
tarafından
Bir  tanıdığımız kızı da aynıydı sürekli ilaç kullandı bebeklikte ve şuan 8 aydında hiçbir sıkıntısı yok iyi bir dr bulmak gerekiyor ve sürekli ilaclariniz zamanında kullanıp sinirlendirmemek ve takip etmek gerekiyor 
(79 puan) tarafından
Aynen ihmal etmemek ve çok dikkat istiyor
0 oy
(906 puan) tarafından
Size tavsiyem barış musluyu takip edin, epilepsi ile ilgili çok düzelme hikayesi var,bende belindeki fıtığı düzelttim Allah razı olsun
(79 puan) tarafından
Tamam canım bi bakayım sağol
(111 puan) tarafından
Canım ben baktimda pek bisey Anlamadim sen nasıl yaptın bana yardımcı olurmusunuz barış muşluyka ilgili
(906 puan) tarafından
Canım ben kitaplarını aldım, üç adet kitabı vardı okudum,ayrıca canlı yayınlarını dinledim üç ayda bir demo çalışması yapıyor,epilepsiye sebeb olan senin hamilelikte yaşadığın bir tranva yüksek ihtimalle
(906 puan) tarafından
Ona çalışacaksın bende büyük iki fıtık vardı ameliyat dediler şuan Küçüksu hiç ağrım yok hep yatıyordum yaşadığın bir tranva onu etkilemiş ne önce onu bul.eline defteri al üzüldüğün herşeyi yaz ve kimse yokken o ofkene çalış abart duyguya gir sonra basına göz kenarına ve göğsüne vuruşlar yap
(906 puan) tarafından
Yani aslında uzun gerçekten başarmak istersen kitapları al oku canım çok faydasını göreceksin hayatın değecek benim çok değişti ofkelerimden kinimden mutsuzluğun dan uzuntulerimden kurtuldum bunu yaşayan çok insanda var sadece çocuğun değil sende iyileştirdi
0 oy
(52,105 puan) tarafından
Rabbim sifa versin canim.insallah zaman geçtikçe kalmaz
(79 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Allah şifa versin inşaAllah benim kızımda epilepsi hap kullanıyor yedi aylıkken başladı doktor ilaçları ne kadar düzenli kullanırsa o kadar çabuk iyileşir dedi sende saatlerine çok dikkat et inşaAllah geçer
(79 puan) tarafından
Inşallah canım  sizede geçmiş olsun rabbim şifa versin
(2,364 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun inşaAllah
0 oy
(111 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hafif biseyse atlatır birçok tanıdığımin çocuğu vardı şükür 2 senede geçti ben de epilepsiyim benim 15 yaşında cıktı ve doktor ömür boyu dedi bebeklerki geçici oluyo genelde
(79 puan) tarafından
Sağol canım sanada geçmiş olsun
0 oy
(853 puan) tarafından
Katilma nöbeti diye bisey var o olabilir mi
(79 puan) tarafından
Yok canım o düşünce veya bi istediğini yapmayınca ağlarken oluyor
(853 puan) tarafından
Evet kuzum bizdede vardı gecti sukur katilma nöbeti umarım sizinkide cabucak gecer
(79 puan) tarafından
Nasıl geçti kendiliğinden mi oğlumda var sanırım götürmedim doktora ama
(853 puan) tarafından
Katilma nobetiydi bizim doktor 1.5 yasinda sonra gecer kendiliğinden dedi 1 yasindan sonra geçti sukur
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Hangi ilaçları kullanıyor canım? Geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
10 cevap 181 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 202 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
22 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu

412,668 soru

12,424,191 cevap

45,387 kullanıcı

Kategoriler

...