0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar ben Perşembe günü asi oldum 2. Doz ilkinde hiç yan etki yaşamadım fakat 2. Dozda kolda şişme ve koltuk altımda şişme ve bezeler oluştu kolumu indiremiyorum bile bardak dahi tutamiyorum ağrı eşiği m yüksek olmasına rağmen gece benii uykuda. Uyandırıyor ne yapmalıyım :(

7 Cevaplar

+1 oy
(607 puan) tarafından
Belliki yan etki yapmış . Bı acile görünmelisin başta . Ağrısını almasi için soğuk birşeyler le kompres yapabilirsin
(25 puan) tarafından
Acile gitsem nasıl bı tedavi uygulanır acaba
(607 puan) tarafından
Bende biontech çift doz oldum hiç bir sıkıntı olmadı , onlar sizi doğru şekilde yönlendirir. Lenf bezleri için bı ultrason falan çekerler belki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lenf bezleri şişmesi önemli bir durum ihmal etmeden doktora gidin 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Alerjik bir durum oluşmuş olabilir. Hastaneye git hemen
0 oy
(231 puan) tarafından
Biontech aşıda lenf bezi şişmesi görülebiliyor geçiyor sonra ama bu kadar ağrıya sebep oluyorsa belki ağrı kesici falan verirler. 3-4 gün ağrı sürebiliyor. Geçmiş olsun. Lenf bezi şişmesi yaygın bir yan etkiymiş bu aşıda ama kalıcı değil. 
0 oy
(49 puan) tarafından
Bol bol hareket ettir kolunu agrisada ettir
(25 puan) tarafından
İnan ki yatamiyorm bile hareket ettirmeyi bırak bardak zor tutuyorum işin kötü yanıda ben solagim ve sol kolum çok fena:(
0 oy
(12,571 puan) tarafından
Yan etkileri arasında var kalıcı olmadığını söylüyorlar bir iki gün gözlemleyin inmezse genel cerrahiden randevu alın 
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Aşı karşıtı değilim ama biontech den korkuyorum çok fazla yan etkileri oldu çevremde babam kalp krizi geçirdi beyne pıhtı atmış felç geçirme ihtimali var şimdi 
(25 puan) tarafından
:( geçmiş olsun bende ilk dozda kalp çarpıntısı oldu 15dk sonra iyi oldum fakat 2. Doz beni daha kötü yaptı 3. Doz gelicekmis birdaha asla olmicam ;(
(1,144 puan) tarafından
Sağol canım sana da geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
3 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minekm (20 puan) tarafından soruldu

403,579 soru

12,090,991 cevap

36,383 kullanıcı

...