0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Tarlusal söktürücü kullandım 12 tane ve kaç gün geçti ona rağmen adet görmemek neye işarettir 

5 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
Hamile olabilirsin canım test yaptır .  Anlamadgim  şey  evlisin  ama neden bu kadar çok korkuyorsun hamile kalmaktan ? Evlilerde çok doğal birşey bu kalabilirsin neden bu kadar telaş yapıyorsun ki kendine . 
(835 puan) tarafından
Yok canım korkmuyorum hamile kalmak istiyorum zaten ben 2 aydır adet olmuyorum 8 ağustosta kan testi yaptırdım beta 2 çıktı ona rağmen doktor söktürücü verdi onu kullanamama rağmen adet olmuyorum
(93 puan) tarafından
Tekrar bi  kanda test yaptır canım baksınlar . Geç döllenme olabilir bende de öyle olmuştu  .  Hamile olduğumu  öğrenmeden 1 hafta önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar  kendim yaptım pozitif çıktı  . Hemen doktora gidip kan verdim ve hamileliğim  kesinleşti .  Ve düşün negatif ile pozitifin arasında sadece ve sadece 1 hafta var . Bi baktır derim inşallah hamilesindir allah gönlüne gore verir inşallah:)
(835 puan) tarafından
Benim 1 ayı geçmişti canım ama test yaptırdığımda senin 1 hafta geçmiş ona rağmen geç döllenme olurmu
(93 puan) tarafından
Onu  bilemicem  canım benim herkesin farklı olabiliyor onu en iyi doktorlar bilir ama sen bi önce eczaneden test al bi bak bakalım sonuç ne çıkacak sonrasında zaten hastaneye gidersin .
-Reklam-
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Cnm aynı durum bendede var 9 ay once dogum yaptim 20 gün önce leke gördüm 1 hafta hastaneye gittim doktor söktürücü yaz di kullandım 2 gün önce 2 3 damla kan geldi oldum dedim baktim kesildi 2 gündür bir şey yok anlamadım  bilen  varsa bende burdayım
0 oy
tarafından
Kullandım 1 hafta geçti adet olmadım meğer hamileymişim .. sonuç düşük yaptım . Git bi test yap 
0 oy
tarafından
Stres yapma bitanem stresten de gecikebiliyor
0 oy
(571 puan) tarafından
Ben bittikten 2 gün sonra adet olmuştum 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 456 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elinaa (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 312 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,584 cevap

42,387 kullanıcı

Kategoriler

...