0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

 lahananın yeşil kısmını seviyorum diye sırf pazardan yeşil kısmını aldım bir poşet şuan haşlıyorum ki sarayım fakat tadı acımtırak gibi sarma kötü olurmu nasıl lezzet vere bilirim o kadar da emek verdim ayıklayıp doğradım

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay canım ya içe doğru daha sarı yaprakları ile daha iyi oluyor hem bunlar sert ve damarlı gibi pek saramazsin sanki tadı da zaten iç kısma.gire değişik oluyor
(104 puan) tarafından
ya biliyorum ki napcam şimdi
-Reklam-
0 oy
(5,221 puan) tarafından

kız karadenizliyim bende yaprak sarmayı sevmedim bitürlü galiba lahana sarmasına alıştığım için. buralarda hiç göremedim görsem yapardım bana yollasana :Dtencerenin dibine yağlı kemikli parça koy yada iç harvına hafif iç yağı koy sonra bi tencereyi bi oturuşta bitir :) 

(104 puan) tarafından
malesef evde hiç biri yok market de uzak ne yapcam  şimdi gel birlikte yiyelim acı acı :D
(5,221 puan) tarafından
olmasada olur bacım güzelce haşla acı hiç olmaz
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Cnm iç harcina kıyma koy baharatlarinu bol tut üstüne salçalı su gezdir normalde sariyoeuz yani hepsi yeşil olmasada ve acımsı bir tat olmuyor pisince bunda da olmaz diye düşünüyorum
(104 puan) tarafından
peki inşallah öyle olur teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
6 cevap 565 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 554 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,609 kullanıcı

...