0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

 lahananın yeşil kısmını seviyorum diye sırf pazardan yeşil kısmını aldım bir poşet şuan haşlıyorum ki sarayım fakat tadı acımtırak gibi sarma kötü olurmu nasıl lezzet vere bilirim o kadar da emek verdim ayıklayıp doğradım

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay canım ya içe doğru daha sarı yaprakları ile daha iyi oluyor hem bunlar sert ve damarlı gibi pek saramazsin sanki tadı da zaten iç kısma.gire değişik oluyor
(104 puan) tarafından
ya biliyorum ki napcam şimdi
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından

kız karadenizliyim bende yaprak sarmayı sevmedim bitürlü galiba lahana sarmasına alıştığım için. buralarda hiç göremedim görsem yapardım bana yollasana :Dtencerenin dibine yağlı kemikli parça koy yada iç harvına hafif iç yağı koy sonra bi tencereyi bi oturuşta bitir :) 

(104 puan) tarafından
malesef evde hiç biri yok market de uzak ne yapcam  şimdi gel birlikte yiyelim acı acı :D
(5,216 puan) tarafından
olmasada olur bacım güzelce haşla acı hiç olmaz
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Cnm iç harcina kıyma koy baharatlarinu bol tut üstüne salçalı su gezdir normalde sariyoeuz yani hepsi yeşil olmasada ve acımsı bir tat olmuyor pisince bunda da olmaz diye düşünüyorum
(104 puan) tarafından
peki inşallah öyle olur teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
0 oy
6 cevap 568 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 599 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 486 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (180 puan) tarafından soruldu

409,511 soru

12,308,939 cevap

38,646 kullanıcı

Kategoriler

...