Arkadaşlar belki hatırlarsınız bi ay önce bi olay anlatmıştım birçok tepki almıştm ama nasıl anlatayım size ben bi yıldır evliyim ve eşim uyuşturucu bağımlısı köy gşbi bi yerde yaşıyorum annesi çalışıyor akşama kadar babasıyla evdeym kendisi çalışmıyor ama ne çevirdiğini de bilmiyorum dayağına parasızlığına herşeyine katlandm bi kere dövdüğü için aileeme gittim kaçarak evlendipim için amcam bidaha bu şekilde gelirsen bu memleketi sana dar ederim dedi annemi çok severdim bi keresinde annemlere gittim yemin ederim ki size annem bana 10 tl lik bir tişört ve 15 tl lik bi eşofman almış onları verdi neyse fiyatını bilmiyordum bunların aldığı mağazaya gidip tesadüfen gördm ve kıx kardeşim annemin ona ve ablama internetten istediği ikili eşofman takımını görünce hayattan soğudum kendimden soğudm dedimki ben bunları hak edecek ne yaptm bişey daha var dediğim gibi eşimin her türlü fakirliğine katlandım gerektiği yerde ben ona verdm ama asla ondan bişey görmedm ve geçen gün bnm eski bi arkadaşımla mesajlaştığını gördüm kız Instagram'da hikaye atmış kafeye gitmiş kahve içiyo buda yazmış ki sana kahve ısmarlamayı çok isterdim ama başka zamana inşallah yazmış bnm eşim bunu gördümden beri gerçekten artık hayattan çok soğudum biraz uzun oldu hakkınızı hrlal edin ve ben 18 yaşındaym eşm 26 ama ben artık intihar etmeyi düşünüyorum kaldıramıyorum artk hiçbir şeyi hrleki annemin yaptığını lütfen bana yardım edin dertleşecek başka kimsem yoktu ...