0 oy
432 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (774 puan) tarafından
Kızlar çok morelim bozuk eşimin saçma sapan hareketlerinden bıktım artık bu akşam kızım kayınvalideme gitti benimde telefonum çok eskidi şarjı dayanmıyor bende satıp tablet alayım diyorum hani çok etmez satsamda yeni bir telefon almaz ama tablet alırım hem kızımda kullanır diyorum hayır satamazsın diyor ben bişey deyince üstüme yürüyor altın bilekliğim kopmuş kolumdan tutup itince bu kaçıncı koparışı daha öncede kolyemi kopardı bilekliğimide bulamıyorum bıktım artık iyice Allah eşinde hayırlısını versin 

2 Cevaplar

0 oy
(9,045 puan) tarafından
Allah affetsin ısallah duzelır 
(9,045 puan) tarafından
tabı zor esıne bakmak zorunda cok ayıp yaptığı
(774 puan) tarafından
Haklısın canım rabbim yardım etsin bana
(9,045 puan) tarafından
amın ısallah uzulme ısallah duzelır
(774 puan) tarafından
İnşallah canım dua et bana
(9,045 puan) tarafından
ederım tabı
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
O falan tartsmami Allah aşkına 8 aylık hamileyim sabah kahvaltida mayonz neden almadan diye demedigi kalmadı sofrayı boğazıma dizdi bende kalktim masadan me var ne yok butun kahvaltiyi sofra bezine devirmiş bu hamile hamllmle kalkip 1 bardk su vermez ölecek olsam koca karyolayi tasiidim ben hamileykne yardm etmez grsm sen bj hayır kelimesine kirilmisisn :D ilginç
(774 puan) tarafından
Hayır kelimesine kırılmadım her tartışmada üzerime yürüyüp bişeyi mi koparmasına sinir oluyorum ayrıca o eşine tavrını koy öyle şey mi olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 542 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
+5 oy
20 cevap 868 göst.
0 oy
13 cevap 499 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 928 göst.

413,870 soru

12,457,621 cevap

46,550 kullanıcı

Kategoriler

...