0 oy
692 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından

Eski postlardn okuyan bilir aldatıldım aldattığı kızda ewimin ordan bı kız yollu bı kiz yani ve şuan ne çaba sarfedio kendisini affettirmek için sadece ben kızımın yanındayım dio olan benim hayatıma oldu severek evlendim herkes dedi gelirse şans ver çocuk var dediler ama sevmio diye düşünüyorum adamın umrunda deil sanki gitmiş ankaralarda gezip selfie atıo kızımı görmeye gelcm dio ona bisiler aldım dio bu kadar rahat yani moralim çok bozuk napcami bilmiorum :'(

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(137,793 puan) tarafından
napcan seni istemeyenle zorla evlimi kalcan bosancan bakcan hayatina
(7,791 puan) tarafından
Soeu kapandı diye buraya yazıyorm adam aldatarak serefsizlik yapmış ama helal olsn ikili oynamamış neyini affedeceksn affedince yapmayacak mı bu kdr mı güçsüzsün boşasana neyi bekliyorsun
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Senden bı tane daha yok boşan gitsin aldattiysa tekrar gelse nolucak bir kere yapan bir daha yapar aynı şeyleri tekrar tekrar mi yasican salla gitsin üzme kendini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 340 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 600 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 982 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,367 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatsu23 (0 puan) tarafından soruldu

414,169 soru

12,464,496 cevap

46,848 kullanıcı

Kategoriler

...