0 oy
1,146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar bu aksam esimle oturup konusurken laf lafi acti oyle sakalastik esimde kizimin bi abisi war ve yeeil gozlu anasida rus dedi bnde o yuzden mi yazlari tatil ayagina gidiyrsin isten aldgm para hep eksik dedim tabiki dedi baktm guldu ama ben ona guvenmedigim icn dev ettm agzini aramak amaciyla kac tane kardesi var kisimin sylesene dedim 1 dedi dgruyu syle hadi ya felan derken allahin bildgmi kuldan mi saklayac zamanla alisacaksin alistiracam seni dedi bmde ciddi misin sen dedim sustu siritir gbi oldu bnde direkt kalkip uzakalstm ordan beynimden vurulmusa dondum acaba var midir icimde kusku dustu ona guvenmiyrm bu bir gercek bnlarida sylerken ciddi miydi degil miydi bilemedim :( :( 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay gerçekten böyle birşeyin olabilme ihtimalini düşündün mü bide . Adam bariz sana şaka yapmış sende inandığın için üstüne düşmüş böyle bişey olsa sence bu kadar rahat söylermi 
-Reklam-
0 oy
(52,112 puan) tarafından
arkadasim hamileyken manyak esi boyle bir saka yapmisti baskasindan çocuğum var diye sakaysada kötü bir durum
0 oy
tarafından
Kocan çok mu zengin veya yakışıklı ? 

Birde Rus kadın mı bulmuş. Bari Suriyeli filan diyeydi. Atmış ama baya sallamış. Bana inandırıcı gelmedi
0 oy
tarafından

Aaaaa okurken ürperdim.

Bence var:ermm:

0 oy
(1,020 puan) tarafından
Alıştırcam seni alışacaksın demesi çok tuhaf geldi bana canım valla ne hissettiysen o an genelde doğru çıkar 
0 oy
(469 puan) tarafından
Böyle böyle seni alistiriyor bu duruma gibi geldi bana 
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Gerçekte böyle birşey olsa bu kadar rahat söyleyemezdi. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 258 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
+2 oy
19 cevap 800 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,785 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,690 soru

12,425,381 cevap

45,450 kullanıcı

Kategoriler

...