0 oy
858 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından

Walla  artık yorgnluktan gözlerim kapaniyor kizlar 5 aylk kzm war her gce aymi sorun gündzde uyumaz gcede 2 olr 3 olur hala otururz uyumuyor coxuk son 1 haftadr huy degistirdi sanki oncden 10 dedimi uyurdu sabaha kadar inanirmosinz dün gce sabah 6ya kadar oturdum sabaj 6da yatp 9 da tekrar kalktk yorgn düstm arTIK cok yoruldum :(

21 Cevaplar

+4 oy
tarafından

İsyan ediyor sun farkında mısın.  Şuan oğlum uyumuyor.  Onun canı sağolsun diyorum. 

Keşke diğer 2 evladım da yaşasaydı da yine uykusuz kalsaydım.  Her gece sabahlasaydim. 

(314 puan) tarafından
Nasıl terbiyesiz bir insansın özür dilerim senin gibi bir insana cevap verdiğim için yazdığım için çok üzüldüm kendim için düzgünce kendi aramizda sohbet ediyoruz fikirlerimizi beyan ediyoruz hakaret yok birşey yok uslubumuzda bir sorun yok senin kullandığın tabirlere bak evet haklısınız cahille sohbeti kesmek lazım eğitim durumunu söylemiyorum bile yazık sizin gibi insanlara mükemmeliyetçi anne bu arada sen benim anneligime sorgulayamazsin bile sana bu hakkı vermiyorum ki kendinize gelin ve yolunuza bakin terbiyesizlesmenin manası yok artık yazmamda zaten iyi günler cahil olmayan mükemmel anne
tarafından
Eğitim durumu asla cahilliği belirlemez . Senin gibi dar görüşlü insanlar zaten cahiller sınıfında yer almış oluyor . Suç bizde . Suç bizde ki seni kâle alıp cevap veriyoruz  :D
tarafından
Bu arada ikile canm . Anneligime laf söylemek senin gibi hadsiz birine düşmez.  Daha fazla küçülme
(98 puan) tarafından
Büşra Hanım nasıl ki kayınvalidenize yaptıkları söyledikleri sebebiyle kızmışsınız (ki çok anlayışsız ve kalpsiz biri olduğu ortada) aynı anlayışsızlığı siz göstermeyin diye dedim ben ya da bu üslupla göstermeyin bari. Sizin imtihanınızın büyüklüğü bir başkasının sıkıntısını küçültmez. Herkese kendi yaşadığı ağır. O an belli ki çok daralmış arkadaş. Benim yorumundan sonra herkes birbirine girmiş ben bunu istemedim hakkınızı
(98 puan) tarafından
Büşra Hanım nasıl ki kayınvalidenize yaptıkları söyledikleri sebebiyle kızmışsınız (ki çok anlayışsız ve kalpsiz biri olduğu ortada) aynı anlayışsızlığı siz göstermeyin diye dedim ben ya da bu üslupla göstermeyin bari. Sizin imtihanınızın büyüklüğü bir başkasının sıkıntısını küçültmez. Herkese kendi yaşadığı ağır. O an belli ki çok daralmış arkadaş. Benim yorumundan sonra herkes birbirine girmiş ben bunu istemedim hakkınızı helal edin birbirinizle de helalleşin rica ediyorum. Hepimiz anneyiz birbirimizin destekçisi olalım düşmanı değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birine mi anlattım çocuğum gğzel uyuyo diye nazara gelmiş olmasın bebeğin. Bi oku babasına okut 
(105 puan) tarafından
Olabilr canm  walla dogru olablir son 1 hafradr byle ya cok yoruldm gcede gndzde oturuyorz uyudgu 3 saat flandr
tarafından
Dediğim gibi birazda bunu anlat millete nazarlanmış olabilir doğrudur bn anlatmam oğlumu nazarlanmasın diye kem gözlü çok
0 oy
tarafından
Düzene olustr cnm öğlen uykusu yapması için 7-8 gbi kaldr sabah yesn kahvtlsini oynat banyo yap uyusun sonra kalkar  sonra tkrr uyutrsn ben 6aylikke alstrdm.valla byere gtsekte uyurdu saati gelince bu aralr tmzlk yapıyorum dye 12de yattı kışında erkn  geç kalkar ama gne uyur düzenli yaparsan alisir bı hafta evden ckmadm alssn dye
(105 puan) tarafından
Buda duzenliydi  son gnlerde böyle nden onu anlamadm gndz uyumuyo cok iyi diyorm rahat ytR gce gcede oturuyorz israrla oyun oynuyo glüyo Tiyockndni ytmak istemiyo dzeni bozldu ama nden anlamadm
tarafından
Nazar değmistir cnm.belki oku belki rhtlar
0 oy
(25,210 puan) tarafından
Anormal bişey göremedim zaman zaman olur öyle şeyler. Oturmasına izin verme ışığı yakma gece gündüz kavramını öğret alışsın. Işığı yakmadan uyutmaya devam et nasıl uyutuyorsan
(105 puan) tarafından
Ya boyle degildiki son gunlerde byle yapiyo bnde anlamiyorm hasta flan degl şkür ama gerçkten yorldm bide cok uykusuzum
(25,210 puan) tarafından
Zaman zaman olur öyle düzelir. 17 aylık olcak oğlum meme bagımlısı ve saat başı emer 3 saat kesintisiz uyudugumu bilmem. Bebek yani bunlar normal gayet, ki seninki daha çok küçük
0 oy
(222 puan) tarafından
Sabah erken uyandırırsan (en geç 7), gün içindeki uykularını 1 buçuk saatten fazla tutmazsan, akşam yine erken uyur. 
0 oy
(19,698 puan) tarafından
Zaman zaman bebeklerin böyle dönemleri oluyor. Geçicidir inşallah. 
(105 puan) tarafından
Ins ya
0 oy
tarafından
Ara ara oluyor. Dişleri yerleşmeye başlıyor onların huzursuzluğu oluyor. Sen yine düzenli şekilde yatırmaya çalış. Uyku saatinde uyumasa bile yatır canım. Yavaş yavaş huy ediyorlar 
tarafından
Kaşıntı var mı?
(105 puan) tarafından
War canm  uldgnu agzina atiyo zTen
tarafından
Dişleei yerlerini alıyordur. Canım bitkisel diş granulu var. Tetagil diye onu kullabilirsin rahatlatır bebeği uyur oda
(105 puan) tarafından
Jel aldm ama bide dedigini alaayim ins dis yuzundendir tesekkr ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Benim 17aylık  kıxımda aynı 10ds uyutdum 11de kalkdı ... 2 saat salladım ... Bakdıç uyumuyu bırakdım oynasın diye ... Kaynana sinirimi bozdu çocuk deliricek bu nasıl çocuk bakmak diye ... Oysa ben ne kadar salladım bunları görmədi bile gece gece sinirimi bozdu
(105 puan) tarafından
ZTen cocjk uyumuyor bide laf cekiyosun ya hayret bisey
(1,662 puan) tarafından
Kafam atdı zaten bana mı öyretiyorsun dedim sanki kendi bakıyor çocuğuma
(105 puan) tarafından
Birliktemi yaşiyorsunuz
(1,662 puan) tarafından
Ever malesef
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Çocukların o aylarda bı sapitma dönemi var bizde öyleydik uclere kadar duruyordu bazen sabah ezanina kadar bırak bide ağlıyor zır zır ama geçiyor atak haftası falandır
(4,589 puan) tarafından
Biraz sürüyor canım bizim bir aya yakın sürdü ama çabuk geçer inşallah sizin ama geçiyor merak etme
(105 puan) tarafından
Geçene kdar nıbetciyim belli zTn ne yapayim alısiyorm bnde oturmayA ama yorgn olunca çocuguma verimli olamiyorum o yuzden dnlenmek istiyorum
(4,589 puan) tarafından
Yani haklısın insana o an zor gelebiliyor hiç buyumucek sanıyorsun hatta ama birden buyuyuveriyirlar
(105 puan) tarafından
Dogru walla ;)
(4,589 puan) tarafından
Düşünüyom ikinci olacak yakında tekken hadi yattım yatiyin şimdi naail olcK acep:)
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Oluyor böyle geçişler canım bugünlerde geçecek 
(105 puan) tarafından
Ins geçer bak bu saat oldu hala ayaktayim sikayetcmisn die kızan olmus bana cock istyp olmyanlar var dior yanls anlasiliyorum birde el insaf bu saat olms otryorm ve kalktgmda cocuguma verimli olamiyorm olayi saptiriyorlar bide
(4,694 puan) tarafından
Ses aç canım böyle gecelerde ben bebek arabasına koyup ileri geri yapıp uyuturdum ama geçici olduğuna inan
0 oy
(98 puan) tarafından
5 aylıkken başladı bizmki de gece gündüz kavramı kalmadı gece 2de 3 te sabah olmş gibi kalkıyo çok şey denedim 6 buçuk aylık oldu hala aynıyız bn de bilmiyorum napıcağımı
0 oy
(768 puan) tarafından
Atak.oluyo canim 6. Aya geçene kadar bizdede oyleydi atak bitti rahata kavuştuk 
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Ayy canım inan ki aralıksız uyuyan bebeğim iki gündür ağlıyor gözü kapalı ne edecem bilmiyorum Allah sevgisini verdiği gibi kolaylığını da versin inşallah 
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Normalde uyuyosa şu an bozulduyda atak haftasinda olabilirsiniz 19. Hafta gibi atak haftası vardı sanırım 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Canım bir günleri bir gününü tutmuyor kı oğlum normal de gece uyanınca sütünü içerek tekrar dalardı uykuya şimdi son zamanlar uyumuyor sallamak istiyor 
0 oy
(51,503 puan) tarafından
nazar olur bir yeri agrir canim sorunu bulmak lazim 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Güzelim geçicek bu günler sen cok yorulduysan iki dakika kocan baksin eminim bir sıkıntısı var ondan yatmiyordur.
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Hepimiz insanız Canım hepimiz Uykuya dinlenmeye hakkı var Bunaldığımız zaman hepimiz bu şekilde konuşabiliyoruz yorumlarda baktım da hemen mükemmel  4 dörtlük anne moduna girip laf söyleyen olmuş hıçkmse dört dörtlük olamaz bu hayatta herkez yok ben çocuğuma kızmam yok isyan etmem diyor bu isyan değil dert yanmak ta değil bellki bunalmissin paylaşmak istemişsin herkes önce bi kendi önünden yesin kimse kimseye ben şöyle anneyim sen böyle annesin bakamicaksaniz doğurmayin demesin ki bunu demeye hakkı yok bu lafı söyleyen kardeşim senmi bakıyorsun sabaha kadar senmi avututuyorsunda analık taslıyorsun boşver canım saçma yorum yapanlara cevap dahi verme düzelir zamanla bu zor günler geçiyor
0 oy
(314 puan) tarafından
İnan gecicek canım duzelicek herşey bellirli bir dönem böyle olabiliyor birşey öğrense onun heycanina bile uyumuyolar veya diş dönemine girdi ondanda yapabilir benim kızımda 4.5 aylikdan 8 aylığa kadar damak agirisi çekti sonra 8 dış birden çıkardı ne gündüz ne gece uyumadi sürekli ağlarak kalkıyordu ki şuan 17 aylık hala aynı ama bir gün gecicek diyip teselli ediyorum kendimi emin ol bunların hepsi geride kalıcak çok yorulduysan eşinle paylaş bir iki saat o baksın sen uyu dinlen iyi gelir sanada veya ailen felan varsa arada destek al onlardan öylede böylede büyuycekler bir şekilde canım 
0 oy
(29,156 puan) tarafından

Annelik zor ama güzel alışırsın merak etme seni anlıyorum :) zorluğu çok bazen su icmeyi unutursun onla ilgilenmekten bazen uyumayı bazen yemek yemeyi bazen üstünü giymeyi ve herşeyi ama onun gülüşü herşeyi yerine getirir evlat bambaşka yaşadikca güzelliğini göreceksin ❣️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 151 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Semizotu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,638 puan) tarafından soruldu

409,176 soru

12,297,795 cevap

38,376 kullanıcı

Kategoriler

...