0 oy
902 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bu ara bu durumlara çok can sıkmış durumdayım.

Tiktok yada Facebook hesabım yok. Sadece instagram kullanıyorum. Ama tiktok resmen instagram a girmiş durumda.

Kadınlar ve erkekler ÖZELLİKLE KADINLAR almış başını gidiyor. Mide bulandırıcı olmaya başladı.

8 yıldır eşimle beraber olduğumdan beri sadece dostlarımla paylaştığım fotoğraflarım var. O zamanlardan saklayacağım bir telefonum kalmadı elimde. Silersem tamamı gidecek.

Ama artık kullanmak telefonumda dahi tutmak istemiyorum. Sizler sosyal medya kullanıyor musunuz. Yada ne yapmak lazım ki..?

image

Artık olacak iş değil bunların ki. İnsanı günaha sokacaklar. 

42 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Sosyal İkilem adında bir belgesel sayesinde kurtuldum hepsinden

Tavsiye ederim 
tarafından
Bakayım canım bugün
-Reklam-
0 oy
(514 puan) tarafından
Allah bize sabir versin,erkekleride dogru yoldan ayirmasin. Bu pislikler yuzunden cok yuva dagiliyor Rabbim firsat vermesin
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Benim Instagram hesabım var sadece manzara fotoğrafları paylaşıyorum ve sadece manzara fotoğrafları sayfalarını takip ediyorum. O yüzden karşıma çıkmıyor böyle rezillikler.
0 oy
tarafından

imagebu eşimin instagrami senelerdir 1 tane kız görmedim hep araba motor veya aktuel ürünleri var bu arada ikimizinde instagrami ayri benimkinde de böyle seyler çıkmıyor bence instagramda en cok neye bakarsan karşına o cikiyor

tarafından
Böyle şeylere hiç bakmıyorum canım. Ama sürekli çıkıyor. Diğer yorumlara bakarsan orada da görürsün. Sadece yemek takip eden arkadaşta dahi çıkıyor. Bu takip ettiğin kişilerin algoritması ile alakalı. Hem takip edip hem isyan edecek değilim.
0 oy
tarafından
Karşima hiç çıkmaz böyle şeyler hep magazin yada komik şeyler dini müzikler vsss okadar sinirimi bozan bi olay yaşamadım yada görüntü olarak görmedim 
0 oy
(5,051 puan) tarafından
Eşim ile ortak instagram hesabımız var tiktokda ortak tiktokta bir şey paylaşmıyoruz sevdiğimiz kişileri takip ediyoruz birde snapchat ortak 
0 oy
tarafından
İnstagram kullanıyorum ama hiç böyle şeyler görmüyorum ben
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Sosyal medya cok gereksiz bence yillardir ne ise yaradiklarini bir ben çözemedim galiba
tarafından
Bugün bende siliyorum. Artık bende rahat olacağım :)
0 oy
(8,896 puan) tarafından
bende ne fece ne ısragram var bı tıktok var oda arada eylenmek ıcın gırıyom okadar
0 oy
(25,196 puan) tarafından
İnstagram kullanıyorum aktif olarak hiç böyle şeylerle karşılaşmadım takip edilen yerlerle alakalı bunlar canım 
tarafından
Olabilir canım ama ben bunları değil takip etmek devamlı karşıma bir anda çıkınca şikayet ediyorum
0 oy
tarafından
Eşimle ortak bir hesabımız var sadece çok yakınlarımız ekli reel vs kısmına hiç girmiyorum zaten arada bir resim atarim o kadar 
tarafından
Reelde çıkıyor zaten kuzu bir anda
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Valla ben kullanmiyorum

Kızım arada biseyler gösteriyo 

Kadın kafasında yemeniyle (kapalı yani sözde) kıçıni başıni oynatıyo

Ne o video çekiyo haspa,saçma ***** şeyler
tarafından
Gerçekten çok saçma. Artık çok gereksiz. Amacını aştı sosyal medya
0 oy
tarafından
Bende eşimde kullaniyoruz ama hiç böyle şeyler görmüyorum cnm
0 oy
(700 puan) tarafından
Sabahta bir linkte vardi kadin memelerini sallıyordu :/
tarafından
Ay deme ya. Kadınlar iyice yedi kafayı
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Genelde ne tür videolar çok izlenirse onlar akışa o tip videolar geliyo tiktok yüklüydü bi ara ****** videoları yada dizi içerikleri çok vardı instagram yüklü akış yine aynı bende 
tarafından
Bu tür video asla izlemem. Reelde video atlarken örneğin bir manzara videosu izliyorum ardından bu geliyor bir anda çıkıyor karşıma
0 oy
(51,965 puan) tarafından
face instagram swarm var aktif degilim eskisi gibi instagram mesaj icin giriyorum. gercekten igrenc bi hal aldi
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Bana hiç böyle videolar çıkmıyor canım 
tarafından
Anlamadım ki canım ya mesela bir manzara videosu izliyorum reelde pat böyle birşey geliyor arada.
0 oy
tarafından
Eşim de ben de Instagram kullanıyoruz. Ayrı hesaplarımız ve seviyoruz kullanmayı. İkimizin de keşfet kısmında ilgi duyduğumuz şeyler çıkıyor. Abuk sabuk şeyler çıkarsa gönderideki üç noktadan görmek istemiyorum diyorum, çıkmıyor. 
0 oy
tarafından
Tık tokta çıkardı ilgilenmedigim için bu tür videolar karşıma asla çıkmaz ne çok izlersen o çıkar ama attığım foto ne ki bazıları tesettürlü başını kapalı baş aşağı hepsi açık ve karşılığında açık sizde hediye atın diyen var 
0 oy
tarafından
Valla kuzum watsabımız var sadece esim ben ve kızımda hicbirini kullanmıyoruz kullanmakta yasak kimsenin hayatı bizi ilgilendirmiyor çünkü 
tarafından
Çook haklısın önceden böyle düşünmezdim ama en doğru mantık buymuş

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 315 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gülşirin (323 puan) tarafından soruldu
+4 oy
49 cevap 791 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu