0 oy
338 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından
Ben zaman bulamiyorum yemek yapmaya da yemeye de siz nasıl yemekler yapip yiyorsnz 

4 Cevaplar

0 oy
(986 puan) tarafından
Kaç gün oluyor doğum yapalı?
(108 puan) tarafından
2ü gün oldu kaynanam bakiyordu 15  gündür ama o gitti ben yetişemiyorum yemek yapmaya  ne yapacağımı da bilmiyorum herşey gaz yapiyor süte internetten baktım
(986 puan) tarafından
Anladım bende 15 gün ara ara annem gelirdi görümcem yanımdaydı. 15. Gün eşim  işe gitmeye başladı görümcemde eve kaldım mı tek başına ? Eşim öğlen geliyor bazende etüt olduğu için gelip tekrar döner.  Bende öğlen makarna salata , Türlü pilav , Çorba mantı anlayacağın kolay yemekler yapardım.  Akşam yemeğinde eşim bebeğime bakardı bende yemek yapardım gözleme de yapıyorum içli köftede et yemegide . Temizliğe gelincede cumartesi eşim evde o gün tüm evi dip bucak ederim . Sonraki günlerde ben sadece kahvaltı hazırlıyorum bulaşık yıkıyorum balkonuna yıkıyorum çamaşır varsa asıyorum.  Yemekte yapıyorum tabi öyle işte zamanla düzenin oturuyor.  Hiç merak etme ogluma göre ayarlıyorum herseyi. Benim bebeğimde 51 günlük oldu.
(108 puan) tarafından
İnşllh bizde düzene gireriz ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir sure annem yaptı. Sonrada esimi bekliyordum o bebege bakınca ben yemek yapıyordum
0 oy
tarafından

• Vala yenı doğum yaptıgım zmanlar hep aç kalıyordum açlıktan göbek kilo hc bişey kalmadı yemek yemeye hazırlamaya vakit bulamıyordum sürekli açtım belkı de bu sebepten bebem 2 aylıkken sütüm kesıldı yalnızdım kımsem yoktu yanımda herkes şehir dışındaydı ama rahatladım bebegım 6 aylık oldu sürünüyor kendı halınde oynuyor eğleniyor uyuyor bnde işimi gücümü yemeğimi yapyorum çok şükür atlattık o dönemi ınşallah sızde biran önce atlatırsınız o dönemi sadece sabırr sabır sabırr <3:)
(108 puan) tarafından
İnşallah :)
0 oy
tarafından
Canım meselaşöyle bebeğim çok aşırı gazlıydı aç geziyodum sonra baktım olmuyo mutfağa yanıma pusetini veya ana kucağını koydum aldığım biberi domatesi doğradım doğradım buzluğa attım yeşilliğimi yıkadım saklama kabına koydum mantı güvendiğim bir yer vardı buzluğu doldudum alıp sonra geriye pek birşry kalmıyo tani et tavuk desen markette doğratıp aldırabilirsin ondan sonrada bebeğim durduğu zamanlar yanıma alıp o gün ne yemek yapacaksam  hazır buzluktan doğranmışlarımı alıp yapardım temizlik içinde babası vardı kendini hiç aç bırakma sütün kesilir mesela kuruyemiş pestil kuru dut incir aldır evde ara ara ye sütğn olur bu şekilde idare ettim şimdi 1 yaşında hiç durmuyo ayaklandı düzenimi hala aynı devam ederim o uyuyunca doğrar doğrar atarım buzluğa hazır olur yemeği daha çabuk yaparım
(108 puan) tarafından
Pısette hiç durmyur da benimkisi
tarafından
Canım oyun halısına indir mesela ana kucağı var sallanan oda olur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
0 oy
7 cevap 532 göst.