0 oy
266 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
Açıkçası nefret ediyorum beni istemedi hiç eşimin yanında başka yokken başka davranıyo şuan 4 gündür bizde gitmeye niyetide yok gibi benimle konuşmuyo gündüz kafasına göre hareket ediyo salonumda yatagı odadan çıkmıyo kahvaltıya kalkmıyo eşime söylemeliyim 1 ay önce onun yüzünden evi terk ettim beni delirtmek için mi böyle yapıyo sabrediyim mi eşim anneci çünkü naparsa yapsın annesi melek

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende görüntü veya ses kaydı al esin yokken sana ne yapıyorsa izlet bak abartmıyorum de 
(17 puan) tarafından
Bacım konuşmuyo ki ses kaydı alıyım kafasına nere eserse haber vermeden çıkar dışarıya bu yüzden evi terk ettim zaten dedim hamileyim evim giriş kat kedi giriyo korksam bebege bişey olsa dedim resmen ben suçlu oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne akadar ergence saçma bir beyin yapisina sahip ya burnundan getirmek için mi gelmiş sana. Konuşup odasından çıkmıyorsa ergen gibi defolup gitsin. Hayır sabretme esine bahset akşam oda annesi ile konuşsun 
(17 puan) tarafından
1 ay önce annesi yüzünden evi terk ettim aradan 24 25 gün geldi bilerek bence beni delirtip gitmemi saglamak diyecek oglum 1 2 bu ne s. Et gitsin küfür eksik olmaz zaten agzından da
0 oy
(3,523 puan) tarafından
Valla bölesini kapı önüne koycaksn nedemek anneci çekmek zorunda msn annecyse evlenmeyeydi neye günahına grdi tövbe yarabbm
(17 puan) tarafından
Bacım evlenmeden önce arayıp sormazlar dı evlendik ertesi gün başladılar görümcemle ne yedin naptın nerdesin günde 10 kez konuşurlar benimkide herşeyi döker indirir eşimi seviyorum ama ailesinin böyle oldugunu bilseydim evlenmezdim şimdide 2.5 aylık hamileyim aldırmaya kadar düşündüm ayrılıp ama kıyamam bi cana sabır diyorum dayanamıyorum
(3,523 puan) tarafından
Valla canım ne diim inş düzelir tez zamanda böyleside zor ya bi gençleri rahat bırakmyolar en iyisi uzak yaşamak
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Sende ona gore davran esinin yaninda sana iyi mi davraniyor sende iyi davran kisacasi gül gec derim oyleleri icin esini seviyorsan ailene sahip cik o ortam bozanlara o hakki verme bence 
0 oy
(11,728 puan) tarafından
Bak gizli kameralar ar tez zamanda al kur. Odadan cıkmadıgını falan hepsini görsün 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 325 göst.
7 Ekim 2022 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 602 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤ Ecem Lina'm❤ (3,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 276 göst.