Hanımlar benim gram gidesim yok eşimin halasının torunu. Bütün sülale orda olur. En önemlisi. Goruncemler. Kaynimlar orda olacak. Ben girmeyelim dedim eşim kızdı bana utanması cekinmesi gereken onlar sen niye kaçıyorsun diyor ama şöyle bir şey var benim onlara sinirim öfkem gecmedi. Gecmezde. Şimdi birşey derlerse. Ben kendimi biliyorum. Onları orda yolarim. Agtim var ama orası yeri değil o kızın en güzel gecesini mahvetmek istemiyorum. Artı. Şimdi bizim konusmadigimizi biliyorlar eşimin dayisi amcası. Yani aile büyükleri. Bizi barıştırma da kalkar. Onları da kırmak istemiyorum çünkü beni çok severler. esimide.
Ben bu işten nasıl kurtulurum. Bana güzel fikirler verin. Eşim düz kontak düşünüyor. Sen gitmezsen. Suçlu gelmedi derler diyor.
Hava soğuk, çocuğun uyku saati
Bence git ama kesinlikle onlara yakın masada oturma onların tarafında bile bakma hatta ve hatta onlar yokmuş gibi davran en iyisi onlar ölmüş gibi davran
Bak şimdi eşin bir taraftan hakli öyle insanlar yüzünden değer verdiğin insanların iyi gününde bulunmamazlik yapma bence git mesafeni koyarsın zaten
Valla takar takistirir giderim güle oynaya eglenirim düşmanlarım çatlasın dostlarım sevinsin bence eşin haklı git ve onları yok say günün tadını çıkar
1,435,593 soru
23,609,735 cevap
306,322 kullanıcı