Bir paket yufka,
iç harcı neli istiyorsan (peynir, kıyma, patates sana bağlı),
Sos:
1 şise maden suyu,
Su,
Süt,
Sıvıyağ
Yumurta. (ölçü kullanmıyorum sodanın hepsini koy sadece)
1 yufkayı ortadan böl ( olan kısmı değilde l olan kısmına harcı koyup kenarları içe kıvır ve sonra sar sıgara böreği gibi ama bu büyük hali tabi. Tepsi içinin en ortasına yuvarlak şekilde koy, sonra her yaptığını bi önce biten yufka ucundan devam ettirip döne döne tepsiyi bitir. Üzerine sosu bir güzel çırpıp dök, yufkaların içerisine çok az sürenilirsin ama sürmesende oluyor. Çıkınca enfes bişey oluyor 3 gün önce kıymalı harçlı yaptım bayıldık. Afiyet olsun...