0 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (4,591 puan) tarafından
Pis boğaz kocam levrek yap dedi bende dedimki çocuğu uyutayim öyle 2 yaşında  yok dedi şimdi yap neyse cocugada verdim ilk lokmada birşey olmadı ikincisinde boğazında kılçık kaldı o kadarda elimde ezip verdim nasıl girdi anlamadım aklımı oynatiyordum az daha ağlamaya başladım tansiyonum düştü çocuk oguruyor bı yandan bizim ma.l da hala tikincam diye uğraşıyor pislik sol tarafa battı heralde ekmek verdim bisküvi verdim su icirdim şimdi şikayeti yok İnşallah çıkmıştır acilde tanıdık Dr vardı onu aradım ekmek kabuğu yedir dedi dua edin birşey olmasın günlerdir doğum karantina hastalık o kadar yiprandimki artık tutamıyorum kendimi hareketlerimi kontrol edemiyorum 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız sakin ol bacım hiç bişey olmaz Allah korur bişey de kalmamış bişey olsa durmazki çocuk 
(4,591 puan) tarafından
Haklısın ama o anda elimden birşey gelmemesi beni mahvediyor çocuğum orda oguruyor ben birşey yapamıyorum belime bı ağrı girdi bı anda onuda anlamış değilim bı anda stresten mi telastanmi artik
tarafından
Kıyamam kuzum benim dikkat et sen yine de elinden geldiğince
(4,591 puan) tarafından
Ben onları gözümden sakiniyorum ama gelip gene musibetler beni buluyor Rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin tek isteğim
tarafından
Amin inşallah rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
(4,591 puan) tarafından
Aminn
-Reklam-
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Of inşallah geçmiştir en korktuğum şey takip et hemen yatırma yemek yemekte güçlük çekiyorsa yutkunmakta acile gotur
(4,591 puan) tarafından
Yok verdiğim herşeyi yedi sıkıntı görünmüyor ama gece takipte olucam bir daha balikmi tövbe billah vermem onun vitaminide streside orda kalsın
0 oy
tarafından
Ayy cok gecms olsn kuzum ya cocugun bogazina kılçık batio kocan da hic umursamio adama diyecek söz bulamiyom yuh yaa kılçık bu baska bsey degil Allah yardimcn olsn bacım
(4,591 puan) tarafından
Pislik bana kiziyo bide çocuğu korkutma diye.cocugun korkması için ölmesi lazım heralde nefret ediyorumi
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Rabbim onları o kadar güzel koruyo ki canım merak etme hiç bişey olmaz 
(4,591 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol içim rahatlıyor böyle söyleyince
0 oy
tarafından

Sakin ol canım Birdaha verme biz büyük insanlar bile kılçık kaçınca boğazımıza yerimizde duramıyoruz korkmuşdur yavrucak sende korkma bişey olmaz Allah ın izniyle doktorun dediğini yap bişey olsaydı zaten getir derdi çok geçmiş olsun 

(4,591 puan) tarafından
Tövbe vermem bir daha asla büyük oglanada tembihledim yemiceksin dedim bırak vitaminide orda kalsın istemem
tarafından
Canım ben oğluma inan veremiyorum korkudan çünkü kılçık çok kötü oluyo kız böyle bikere bende oldu da çatlıycakdım çıkarana kadar
(4,591 puan) tarafından
Sen nasıl çıkardın kendinden
tarafından
Ayy uzun zaman oldu tabi ama elimi sokdum boğazıma zorla çıkardım normalde o zamanla İNER miş boğazdan aşağı ama okadar dayanamadım
(4,591 puan) tarafından
Ya kaldığı yerde enfeksiyon yapar falan yazıyor nette ondan korktum sanada geçmiş olsun canm
0 oy
(6,125 puan) tarafından
Aynı eşim gbı herşeyi yap hemn dyro insnaın 2 ayağını bi papuca sokuyorlar inşşalah bşey olmaz yaa üzüldüm vala:(
(4,591 puan) tarafından
Allah'ın bana verdiği bir ceza olmalı bu adam pislik iki dk bekle dimi ölürmusun çocuğu uyutsam gelsem kendin pisirsen ölürmusun
(6,125 puan) tarafından
Acele işe şeytan karşıyor işte bunlarda hemen herşey olsun dyor ben eşimde oyle bi yolculuk yaparken eve daha adım atar atmaz hemen et pişir okadr acele ettiki onun yüzünden parmağımı kestim
(4,591 puan) tarafından
Allah'a havale ediyorum artık onu çünkü beddua edince gene ucu bana dokunuyor
0 oy
tarafından
Bişey olmaz canm allahın izniylr 
(4,591 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bnmde başıma geldi çok kötü bise bnde kuru ekmek falan yedim bi kaç gün acı oldu tahris etti galiba ama gecti.. olumsuz bi durum görürsen doktora göster mutlaka küçük bebek derdini de anlatamaz.
(4,591 puan) tarafından
Evet boğazını göstererek aciyo dedi bir kaç kez ama sonra unuttu kabuklu ekmek yedirdim valla bilemedim napicagimi
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım.

Rabbim bir daha yasatmasin

(4,591 puan) tarafından
Amin canım inşallah Rabbim hiçbir anayı evladiyla sinamasin ya basit bir şey gibi geliyor ama o anlari yaşayan bilir zihnimden bir sürü senaryo geçiyor kapıp acile götüreyim e karantinadayiz izin mesajını bekle onu geç evde yenidoğan var Allah'ım çok zordu
0 oy
(849 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm gecmistt durmazdi yoksa  eşinde hiç heyacan yapmamis bizimki olsa kıyameti kopartir 
(4,591 puan) tarafından
Geçmiştir dimi inşallah geçmiştir.ama bu soğukkanlılık degilki umursamazlik resmen
(849 puan) tarafından
Sennki biraz ole olmus cnm   takip et cnm napiyo uyudumu mesala oksuruyormu
(4,591 puan) tarafından
Evet uyudu ama oksurmuyor nefes alış verişide guzel
0 oy
tarafından
Cok geçmiş olsun ekmeğin içini çiğnemeden tutsun bi lokma
(4,591 puan) tarafından
Kabuklu yerinden verdim yedi ama inşallah çıkmıştır
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. 
(4,591 puan) tarafından
Sağol gülüm Allah razı olsun
0 oy
(1,763 puan) tarafından
En buyuk korkularimdan ya annelik gercekten com zor gecmis olsjn cnm
(4,591 puan) tarafından
Allah razı olsun gülüm bir daha asla vermem balık falan
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım ağzını açıp bir bak bişey görünüyor mu yutkunurken acıyor mu diye sor konuşabiliyorsa bebeğin balık hem tehlikeli hem faydalı
(4,591 puan) tarafından
Sağol canım
Ağzında birşey görünmüyor yutkununca acımıyor ilk bir kaç yutkunmada acıdı galiba o zaman yutkundukca ağladı ama şimdi aglamiyor
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Biz küçükken çook balık yerdik taze tutulmuş baliklarr

Hepde boğazımiza takilırdı hemen ekmek tıkarlardı ağzımıza

Korkma canım çıkmasa ağlardı

Geçmiş olsun
(4,591 puan) tarafından
Çok sağol canım isminde çok güzelmiş
(14,422 puan) tarafından
Tişikkür ederim kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 820 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 621 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 567 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oremeyen_bayan (803 puan) tarafından soruldu

414,271 soru

12,467,377 cevap

46,952 kullanıcı

Kategoriler

...