0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Eşim herşeye bir anda durduk yerde sinirleniyor kızıyor en ufak şeye misal örnek bugün yemekli akrabasına davetliydik öğlen sonu mutfagimi topladım sildim şüpurdum yemek yenmicek ya en temiz kalcak sabaha kadar en azından akşam oldu evden çıkcaz ben Ocak TV falan  acikmi  ona baktim cantayi aldım perdeyi kapattım çıktım eşim maskeyi takmış anahtar almış arabanın hop diye çıktı hadi diyor e şimdi eve geldik perdeyi ben sıfıra sıfır tam kapatmamisim köşesi Aralık kalmis ona sinirlendi neden tam kapanmadi her işin ***** senin dedi alındım geri cevap vermedim ağliyom şuan herşeye laf buluyor söylüyor kulp buluyor bir yere gittime pişman ediyor

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen bı delir bak nasıl kendine geliyo beş elim mi var de perdeyide o ortsun çok biliyorsa sustugun için öyle sınırlı sen biraz aksilik yapsan kuzu olur sen bı sabah sinirli kalk kendine gelir 
(1,300 puan) tarafından
Diyosun pazar ise gitmiyor izni var denicem
(7,785 puan) tarafından
Katılıyorum
tarafından
Ben 22yilik evliyim ilk zamanlar yani baya bı uzun süre paşam sinirlenmesin kızmasın giyme dedi tamam gitme dedi tamam ben ben olmaktan çıktım neyse bugün bi delirdim yeter ve ölçü sen misin dedim sana yaram cam diye bende insanım ne herşeye kızıyım ben çocuk yaşta sana geldim ama senin çocuğun deyilim yeter dedim bu baya zaman aldı canım valla çok gözümde buyutmusum şimdi aklı gidiyo evin huzuru bozulmasın diye ne deyiti dersen benim huzurum onun huzuru onun huzuru çocukların inan boş şeylere kiziyodu ben yine aynı manyak mıyım neyim şimdi kizdirmiyorum kendime herşeye ben ondan sınırlı biri oldum inann bizle başkalarıyla deyil ona onu anlat benim yanlışım bu oldu baskalirina anltigim için o herşeyi yolunda zannetmisss
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hep sinirli bir yapısı mı var
(1,300 puan) tarafından
Valla su son zamanlar hep böyle gittimiz yerde de çocuklar vardı oğlumla yaşıt biri mesela balkona çıktık ben kadına çocuk senin banyoya gitmis yüksek yer basamaktan çıkılıyorya düşerdi dedim kiz ne zman çıkmis ya düşer valla dedi oda bana benim arkamdan oğlum yanıma gelmis arkamdan yanıma geccek eşim lafi birak çocuk geldi çocuğa bak sen diye azarladı noldu gelsin çocuk arkama düştümu gecemedimi de kızıyon dedim
tarafından
Bir sıkıntısı var mı eşinin problemi falan. Zor bir süreçten mı geçiyor. Psikolojisi nasıl
(1,300 puan) tarafından
Bilmiyorum yani benim bildim bir sorunu sorunumuz yok
0 oy
tarafından
Benimkide öyle boşvar ben artık gezmiyorum biryere gitmiyorum onunla
(1,300 puan) tarafından
Valla gittimde burnumdan geliyo valla
0 oy
tarafından

Çoğunlukla ani tepkiler verir sinirli bir yapısı var ve bu huyu beni çok kırıyor 

(1,300 puan) tarafından
Benide kırıyor valla alışamadım bir yere gitsem burnumdan gelir
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Yok çok sakin ben cok asabiyim :D 
tarafından
Kankam bu ben ya :)
0 oy
(675 puan) tarafından
Kisaca esim bana niye boyle zayifsin diye kizdigi bile oldu
(8,101 puan) tarafından
Muhakkak doktora git canım ben gittim bir şey çıkmadı senin de belki bünyeyle alakalıdır.
Onu da sıkıntı etme kilo aldıracak yöntemler var.
(675 puan) tarafından
Yok kiz cok dertlenmisim dokunsalar agliycak durumdayim erken yasta evlilik annelik biraz duygusal olarak bedenimi yordu cok hersey birden oldu alisamiyorum esimde cok zorluyo beni bedenen cok yoruldum hayttan
(8,101 puan) tarafından
Sakin ol ilk önce kendinle barışık ol ben de öncede çok takardım ama şu an umursamıyorum bile hiç bir şey benden kıymetli değil.
(675 puan) tarafından
Ya cok tesekkur ederim
(8,101 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek  ❤
0 oy
tarafından
Hic sinirlenmiyor benim esim :\ 
(1,300 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Seker hastaligi olabilirmi
(1,300 puan) tarafından
Valla bilmemki anemi kansızlık var ama
0 oy
(453 puan) tarafından
Hemde nasıl surekli sınırli bıktım bu huyundan
0 oy
(13,612 puan) tarafından
Perdenin kenarı açık diye de sinirlenmez ki insan ben hiç güneşlik çekmem sadece tül durur 

Eşim bana sesini yükseltsin ben ona iki kat yüksektirim karşısında eşek yok canım sende biraz savun kendini 
(1,300 puan) tarafından
Normalde karşılık veririim hakkımı ararım ama yoruldum artık valla akışına bıraktim
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Benimkide öğle en ufak birşeye hemen sinirlenir hele o gün ters gundeyse ceviz kabuğunu doldurmuycak şeyden kavga çıkarır bıktım valla bu huyundan
(1,300 puan) tarafından
Aynen benimkide öyle valla yoruldum artık
0 oy
(8,101 puan) tarafından
Hayır eşim genelde sakindir canım sen de sana bağırmasına izin verme aralık kalmışsa kalmış nolmuş yani ucunda ölüm yok ya. 
(1,300 puan) tarafından
Aynen biz bide ikinci çocuk olsun istiyoruz oğluma kardeş ozmaan bi perde deil neler acik Aralık kalcak düzen oturtmak zor hep bir yandan dağılıyor
0 oy
(253 puan) tarafından
Bazen oyledir benimkide birde ben esimde bunu cozdum bilmiyorum suzinkidemi oyle mesela gun icinde birine sinirlendiyse sikildiysa birseyden ogun oyle yapiyor
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Saçma sapan şeylere sinirlenen taraf genelde ben oluyorum eşim daha yumuşak başlı bi taraf elbet daha deli oluyo malesef hamilelikten sanırım biraz duruldum umarım hep böyle kalırım 
0 oy
(432 puan) tarafından
Ayy ağlama kıyamam ya benim eşimde şükürler olsun çok sakin ben az sinirliyim bazen istemeden üzüyorum o yine bişey demiyor ağlıyorum üzdüm diye özür diliyorum ama öyle her zaman değil doğumdan sonra uykusuzluk yorgunluk hepsi üst üste gelince böyle oldu 
(1,300 puan) tarafından
Ya bir perde Aralık kaldı diye cok kızdı laf dedi bide ikinci çocuk planımız var ozman düzen tamamen bozulcak herşeye kizacakmi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 593 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 844 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 518 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 637 göst.