0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeğim ek gıda reddedio 9 aylık olcak nerdeyse kaşığa gelince ağlıyor muzlu yoğurt veriyorum onu zor bela alıyor . Yaptığım herşey boşa gidiyor kıymalı olsun patates havuc olsun . Neyse kabız oldu . Sert dışkı çıkarıyor 

Ve makat bölgesi kızardı pişik oldi ? Artı zorlandığı için kanadı bende eşimi aradım kanadı dedim falan resim istedi attım bu ne kızarıklık falan dedi pudra kullan falan dedi ya ben mustela kullanıyorum en pahalı en güzel marka bide eşim dio sen bakamiyorsin tam falan filan .

Ben deidm benim anneliğim eleştirme . Yeter canıma tak dedim bilseydim sana solemezdim kendim götürüdum kalki senin belanı ss.... M falan dedi . Benim suçum ne ya neden böle üstüme geliyor :(
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(7,615 puan) tarafından
 Yanı olabilir  zeytinyağı içir.  Geçer inşallah  arko tüp kullan bence pahalı olması iyi anlamina gelmez 
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Off neden yaparlarki bbuunu anlamam geçende benim eşim oğlum oyuncağını. Üzerine çıktı ben de çamaşır topluyorum diye diye kızdı çocuk oyuncağıyla birlikte düştü ama napim sert düşmedi bile yani tüm gün gormuyolar neler oluyo çocuk koltuklara kalkiyo surunuyo o sırada düşüyor melekler koruyor ben zaten hep yanındayım birakmiorum ama yürümeyi nasıl igrencek düşe kalka yani demem şu ki adamlar ne yasadimizi bilemiyor bence pudrada kullanmayın sakın daha çok tahriş eder oğlumda sizinki gibi kabız olunca kızarık popo 
0 oy
(253 puan) tarafından
Bazen babalar evlada birsey olunca hasta vs olunca anneyi sorumlu tutar ona kizar evet yapilmamasi gerek ama oyle yaoarlar siz ek gidasini degistirin mesela yogurt+muz demissin mesala muzu sade ver icine baska bir meyve koy yogurdu ayri ver yogurt corbasi yap yani yemediklerini cesitlendir ve her ne verirsen ver icine zeytinyagi muhakkak koy meyve puresi bile olsa koy pisigine bepanthol yap islak mendil kullanma pamukla sil kurula havalandir makat i catlamis sanirim onun icin hastaneye gotur birde onun icin kantoron yagi kullanabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 618 göst.
+2 oy
23 cevap 699 göst.
18 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine zerrin (288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,967 soru

24,378,999 cevap

348,579 kullanıcı

...