0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar geçen gün haberlerde cinnet geçiren bir adam vardı bu haberden çok etkilendim ve akşam saati göğüsüöme bişey oturdu çok panik geldi panik gelince delircekmis aklımı yitircekmis korkusu oldu ya bende cocuguma zarar verirsem böyle korkusu insanlar evlatlarıns nasıl zarar veriyor bende ya delirirsem panik gelirse kafayı yersem yaparsam korkusu böyle yaşayaynınız varmı nasıl atlattınız çok etkileniyorum bu tarz haberlerden hemen negatifi empati yapıyorum bu sefer pskolojim bozuluyor takımtı haline geliyor napmam lazım 8 aylık oglusum emziriyorum ilaç kullanmak istemiyorum geçen sene hamileykende bu aylarda çok büyük depresyona girmiştim annemi kaybetme korkusu ama simdi ya bende delirisem evladıma zarar verirsem korkusu her izledğim seyden etkileniyprum herhalde

2 Cevaplar

0 oy
(1,864 puan) tarafından
Senin yasadigin geçici birşey üzülme panik atak degil
(1,864 puan) tarafından
Ne güzel namaz faydaladiysa ama sana onerim seni bu düşünceye sokan zaten şeytan ve namazda bol şeytanlı yani senin ekstra caba sarfetmen gerek hem allah yolunda kalıp hemde içini temizleyip güzel kafaya sahip olmak icin böyle ruhsal bunalimdaolan kişiler ya namaz kılar şeytani halt eder yada kanadaki vesveseyle iyice kafayı yerler namazdan tamamen uzaklaşır lar :) O yüzden büyük bir sınav yani bu sınava hazır değilsen girme simdi
(1 puan) tarafından
Sanırım kılıcam namaz ama bırakmak istemiyorum işte. Hayatın telaşına akıp gidiyoruz ne namaz kalıyo akılda ne bişey namaz çok iyi gelmişti bana gene lılıcam ama inşallah devam ettiricem
(1,864 puan) tarafından
Inşallah canım allah sana hidayet versin :)
(1 puan) tarafından
Amin canım benim çok sağol Allah razı olsun
(1,864 puan) tarafından
Senden de canım
-Reklam-
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Kız sen yeni mi actin yoksa eskilerdenmiydin:)
(1 puan) tarafından
Eskilerdenim kuzum. Bu konu dışı sohbet için yeni açtım (•‿•)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 125 göst.
10 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.

405,794 soru

12,160,817 cevap

36,606 kullanıcı

...