0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar geçen gün haberlerde cinnet geçiren bir adam vardı bu haberden çok etkilendim ve akşam saati göğüsüöme bişey oturdu çok panik geldi panik gelince delircekmis aklımı yitircekmis korkusu oldu ya bende cocuguma zarar verirsem böyle korkusu insanlar evlatlarıns nasıl zarar veriyor bende ya delirirsem panik gelirse kafayı yersem yaparsam korkusu böyle yaşayaynınız varmı nasıl atlattınız çok etkileniyorum bu tarz haberlerden hemen negatifi empati yapıyorum bu sefer pskolojim bozuluyor takımtı haline geliyor napmam lazım 8 aylık oglusum emziriyorum ilaç kullanmak istemiyorum geçen sene hamileykende bu aylarda çok büyük depresyona girmiştim annemi kaybetme korkusu ama simdi ya bende delirisem evladıma zarar verirsem korkusu her izledğim seyden etkileniyprum herhalde

2 Cevaplar

0 oy
(1,864 puan) tarafından
Senin yasadigin geçici birşey üzülme panik atak degil
(1 puan) tarafından
Ama bi anne nasıl evladına zarar verme korkusu yaşar sonda böyle diyorum kendi kendime iyice pskolojim bozuluyo. Hele cocuguma nasıl baktıgımı görseniz tertemiz ilgili bi anneyim tek basımayım yalnızız esim var tek gelenimiz gidenimiz yok bunaltıda var herhalde
(1,864 puan) tarafından
Kız merak etme aynısını her anne düşünmüştür:) ama başına gelen yok aslında bu tür durumlar çok yufka yürekli annelerin başına geliyor korktugunun tam tersi biri olduğun için yani piskolojik tamamen geçici bir andı geçti gitti yani emin ol senin durumundan daha korkunç insanlar var ve duzelmelerj çok zor seninki herkesin başına gelmiş geçici bir korku ani
(1 puan) tarafından
Evet annemde öyle diyor kötü bi olay görürsün etkilenirsin bunu bende yaparmıyım cocuguma esime veya yaşarmıyım korkusu e böyle düşündükçede ne bicim anneyim acaba pskolojik sorunum mu var moduna giriyorum çıkamıyorum böyle değişik bişey :)) halbuki gözüm gibi bakıyorum en ufak kıçında sivilce çıksın panikle araştırıyorum ama kalkıpta haberdekilerden pay çıkarıp kendime yok bende panik gelirmi cocuguma zatar verirmiyin öyle onlar gibi korkusu da bi değişik:D geçicek inşallah ya icimi rahatlattın
(1,864 puan) tarafından
Ben bu konularda çok iyimdir:) konuştukça rahatlarsin bir post daha var bunun gibi orada da rahatlatcam arkadaşı cevap bekliyorum:)bide sana onerim evde kendi kendini dinlemekten vazgeç :)
(1 puan) tarafından
Kesinlikle işim varken hiç unutuyorum ne saçmaladın be diyorum işim bitiyo gene geliyo kafama düsünceler takıntılar haydaaa gene noldu diyorum :D cocuguma bakıp bu cocuga kıyılırmı böylr cocuklara kıyılırmı diyorum sonra ay ne düşünüyosun diyorum o sıra hoop soguk ter ay ya delirirsem pskolojim bozulursa öyle şeyler olurssa diyorum kalbim çarpıyor ya bu cani insanlar pskolojizi bozdu ya haber izlemiyorum asla denk geldi oda lanet olası şey
(1,864 puan) tarafından
Eğer ki ondan korkarsan yine gelecek bu düşünceler diye hep gelir hemde bir yıl böyle yaşarsın:)
(1,864 puan) tarafından
Korkumla yüzleşmezsen gitmez gelsin boşver umursama düşünürsün sadece hepsi bu
(1,864 puan) tarafından
Sanırım senin kalbin güçsüz leşmiş baya
(1,864 puan) tarafından
Yada seni üzen bir olay muş beş ay önce yada bir yıl önce
(1,864 puan) tarafından
Içinde yasadigin hayatında kaçmak istediğin bir düşünce var ama beynin sana bu oyunu oynuyor buymuş gibi gösteriyor aslında olan başka sorunlarin ama üstünü kapatmış gibi gorunsede sende kapanmamış
(1 puan) tarafından
Beni üzen olay çok ki ne insan var yanımızda ana ayrı baba ayrı anacıgım var bitek gidip geldigim ne kaynana kaynana gibi. Hep tek başıma güçlü kalmaktan korkuyorum kötü olaylar yaşamaya işte doktora gitsem napcak ki ilaç vercek yollucak geöen sene namaza başlamıştım çok iyi gelmişti bu sefer başlıcam ama hep bırakmakta günah namazı
(1,864 puan) tarafından
Ne güzel namaz faydaladiysa ama sana onerim seni bu düşünceye sokan zaten şeytan ve namazda bol şeytanlı yani senin ekstra caba sarfetmen gerek hem allah yolunda kalıp hemde içini temizleyip güzel kafaya sahip olmak icin böyle ruhsal bunalimdaolan kişiler ya namaz kılar şeytani halt eder yada kanadaki vesveseyle iyice kafayı yerler namazdan tamamen uzaklaşır lar :) O yüzden büyük bir sınav yani bu sınava hazır değilsen girme simdi
(1 puan) tarafından
Sanırım kılıcam namaz ama bırakmak istemiyorum işte. Hayatın telaşına akıp gidiyoruz ne namaz kalıyo akılda ne bişey namaz çok iyi gelmişti bana gene lılıcam ama inşallah devam ettiricem
(1,864 puan) tarafından
Inşallah canım allah sana hidayet versin :)
(1 puan) tarafından
Amin canım benim çok sağol Allah razı olsun
(1,864 puan) tarafından
Senden de canım
-Reklam-
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Kız sen yeni mi actin yoksa eskilerdenmiydin:)
(1 puan) tarafından
Eskilerdenim kuzum. Bu konu dışı sohbet için yeni açtım (•‿•)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 125 göst.
10 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.

405,847 soru

12,163,266 cevap

36,612 kullanıcı

...